Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de două milioane de euro pentru unul dintre cei mai importanţi jucători ai CFR-ului! Ce răspuns a dat Neluţu Varga

Ofertă de două milioane de euro pentru unul dintre cei mai importanţi jucători ai CFR-ului! Ce răspuns a dat Neluţu Varga

CFR Cluj

Comentarii

După ce a câştigat cel de al cincilea titlu la rând, CFR Cluj visează să ajungă în grupele Ligii Campionilor, deşi, realist, ţinteşte mai degrabă grupele Europa League. Înaintea debutului în preliminarii, echipa din Gruia a primit o ofertă interesantă pentru unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Deşi a fost la un pas de a fi prinsă din urmă de FCSB, CFR Cluj a profitat până la urmă de avantajul obţinut în sezonul regular şi a reuşit să cucerească titlul, profitând de un pas greşit al rivalei.

Aşadar, pentru al cincilea an la rând, echipa ardeleană a devenit unica reprezentantă a României în Liga Campionilor şi visează să ajungă în grupele competiţiei pentru prima dată în utimii zece ani.

Realist, campioana României ştie că nu are şanse mari de a atinge acest obiectiv, aşa că îşi propune calificarea măcar în grupele Europa League, mai degrabă decât în Conference League.

Aşadar, conducerea a făcut eforturi pentru a ”betona” echipa pregătită de Dan Petrescu şi i-a făcut toate poftele ”Burscului” pe piaţa transferurilor.

Totuşi, pe lângă a aduce întăriri, CFR are nevoie să păstreze la club cei mai importanţi jucători ai săi, iar unul dintre aceştia tocmai a primit o ofertă greu de refuzat.

Ofertă de două milioane de euro pentru starul CFR-ului

Conform Prosport, Andrei Burcă (29 de ani), ”stâlpul” apărării clujene în ultimele sezoane, ar fi dorit de Konyaspor, echipa cu care ar urma să semneze Omrani.

Turcii i-ar fi oferit lui Neluţu Varga două milioane de euro în schimbul starului echipei sale, însă patronul campioanei ar fi refuzat fără să stea pe gânduri oferta.

Decis că nu vrea să îşi piardă cei mai buni jucători, Varga ar fi transmis că nu are pic de interes să accepte propunerea primită.

Nu mă interesează oferta. Vreau să intrăm în grupe. Nu pleacă!”, ar fi fost răspunsul lui Neluţu Varga, conform sursei citate.

CFR Cluj a evoluat ultima oară în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2012/2013, când a dat peste Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Campioana României a ratat atunci la limită calficarea, după ce a însumat 10 puncte, la egalitate cu Galata, dar a încheiat pe poziţia a treia, din pricina rezultatelor din meciurile directe.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare