Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul unuia dintre jucătorii doriţi de Rapid, un risc prea mare? ”Salariul e uriaş” | EXCLUSIV

Transferul unuia dintre jucătorii doriţi de Rapid, un risc prea mare? ”Salariul e uriaş” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

După ce a rezolvat deja patru lovituri importante pe piaţa transferurilor, Rapid plănuieşte să mai aducă doar doi jucători în Giuleşti, un atacant şi un fundaş polivalent. Vorbind despre una dintre una dintre mutările dorite de bucureşteni, Andrei Vochin a avertizat că aceasta ar putea fi un risc prea mare.

Odată cu venirea lui Dan Şucu în Giuleşti, Rapid a devenit una dintre cele mai potente financiar echipe din Superliga, cu un buget semnificativ mai mare decât a avut în ultimii ani.

Adi Mutu s-a pus astfel pe făcut transferuri şi a rezolvat patru veniri importante: Paul Iacob a fost adus liber de contract de la Chindia, Andrei Ciobanu a fost cumpărat de la Farul, în timp ce Florin Ştefan şi Vali Costache au fost achiziţionaţi de la CFR.

Deşi a investit deja câteva sute de mii de euro în transferuri, echipa giuleşteană mai pregăteşte două mutări: are nevoie de un atacant şi un fundaş polivalent, conform spuselor lui Adi Mutu.

Pe lista de posibile ”ţinte” pentru ofensiva giuleştenilor se aflau mai multe nume: Sergiu Buş, George Puşcaş sau Kevin Luckassen.

Însă, niciunul dintre aceştia nu are şanse prea mari să ajungă la Bucureşti. Buş este în negocieri cu UTA, Puşcaş este aproape de Cagliari, în timp ce Luckassen a cerut un salariu prea mare pentru a rămâne în Superliga.

Transferul unuia dintre jucătorii doriţi de Rapid, un risc prea mare?

Fotbalistul olandez impresionase la Viitorul în urmă cu doi ani, forma sa aducându-i un transfer în Turcia, la Kayserispor, sub comanda lui Dan Petrescu.

Acesta nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată în Super Lig şi a fost trimis, sub formă de împrumut, înapoi în România, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dar, nici alături de deţinătoarea Cupei României nu a reuşit să impresioneze acesta, astfel că interesul Rapidului pentru serviciile sale a fost oarecum surprinzător.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a analizat posibila mutare şi a concluzionat că acesta ar putea reprezenta un risc prea mare pentru Rapid.

Cu siguranţă că da, de aia trebuie să fii foarte atent cand alegi, un jucător care face 12.000 - 14.000 de euro pe lună... pentru fotbalul românesc e uriaş salariul, e un risc mare, dar dacă îşi iese...”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare