Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea lui Ionel Augustin pentru banca tehnică a lui Dinamo: ”De ce nu îl pun pe el? Merită”

Propunerea lui Ionel Augustin pentru banca tehnică a lui Dinamo: ”De ce nu îl pun pe el? Merită”

Dinamo București

Comentarii

Disperat de situaţia în care a ajuns echipa sa de suflet, Ionel Augustin (66 de ani) a ţinut un discurs aprins cu privire la deciziile luate de conducerea lui Dinamo. Acesta a afirmat că echipa are nevoie de un antrenor principal cât mai rapid şi a propus un nume.

Înaintea noului sezon din Liga 2, Dinamo se pregăteşte pentru prima stagiune în afară primului eşalon, dar situaţia nu pare promiţătoare pentru ”câini”.

Pregătiţi în prezent de Ionel Augustin şi Iulian Mihăescu, echipa din Ştefan cel Mare a pierdut ambele meciuri amicale disputate, 0-1 cu Chiajna şi o umilinţă incredibilă, 0-5, cu Slobozia.

Incertitudinea din cadrul clubului, care a rămas fără un real conducător după plecarea lui Iuliu Mureşan, previne jucători din a face pasul la Dinamo, motiv pentru care lotul nu se întăreşte.

În contextul haosului de la club, Ionel Augustin a venit cu o propunere: acesta este de părere că Iulian Mihăescu ar trebui instalat oficial pe banca tehnică şi îndemnat să contruiască echipa după bunul plac.

Propunerea lui Ionel Augustin pentru banca tehnică a lui Dinamo

Uite, o spun eu, de ce nu-l pun, domne, pe Mihăescu? Să-l anunţe, tu te ocupi, tu rămâi. Are Licenţa Pro, a fost lângă toţi antrenorii, chiar şi anul trecut a stat lângă Stoican, care nu avea licenţă.

Poate şi această incertitudine duce la atitudinea asta a jucătorilor, nu ştiu cine-i conduce, dacă antrenorul rămâne şi ce îşi zic?

Mai pun preţ pe ce spunem noi pentru că am fost cine am fost în clubul ăsta, în rest, nu le pasă. Sunt foarte revoltat, mâhnit.

Şi am curaj să le spun toate astea, pentru că am făcut-o şi o fac şi în faţa lor. Îmi asum, să se supere pe Augustin, aia e! Ce eu am venit să mă cert cu ei? Am venit să ajut Dinamo.

Mă repet, de ce nu i se dă încredere lui Iulian Mihăescu, să ştie şi el, să poată să îşi aducă jucători. Ce facem, aducem noi din comisie jucători şi după vine un antrenor şi-i dă afară.

Funcţionăm ca anul trecut, când un antrenor aducea jucători şi următorul dădea afară tot ce găsea în vestiar?

Iulică merită să rămână, că de-asta a plecat şi Mihali, a preferat să se ducă în liga a treia. Şi vă spun că şi pe Mihăescu îl macină situaţia asta de incertitudine.

Mă doare sufletul, crede-mă, primesc zeci de mesaje de la oameni, de la fani dinamovişti care îmi spun să ferim clubul de hienele astea care au intrat aici şi după au plecat fără să aibă vreun resentiment. Unde sunt hienele?

Se ştiu ele. Că au fugit! Căutaţi-i, să vedem dacă-i mai găsiţi. La greu au rămas dinamoviştii, acelaşi Mihăescu, bun de fiecare dată.

De ce să nu aibă şi el o şansă? Ce poţi să păţeşti dacă-l pui pe Mihăescu, un dinamovist veritabil?”, a declarat Ionel Augustin, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: ionel augustin 

viewscnt
Articole similare