Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai rezistă la CFR? Fotbalistul, făcut praf de Dan Petrescu după eşecul din Supercupă: ”Nu ai voie aşa ceva, ce faci?”

Mai rezistă la CFR? Fotbalistul, făcut praf de Dan Petrescu după eşecul din Supercupă: ”Nu ai voie aşa ceva, ce faci?”

CFR Cluj

Comentarii

Sâmbătă seara, câştigătoarea campionatului, CFR Cluj a fost învinsă de câştigătoarea Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, în Supercupa României. Dezamăgit de unul dintre jucătorii săi, Dan Petrescu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de prestaţia acestuia în urma fluierului final.

Sâmbătă seara, Sepsi a reuşit să cucerească cel de al doilea trofeu din istoria clubului, după ce a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, în Supercupa României.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi de abia câştigase primul trofeu din scurta sa istorie în urmă cu nici două luni, când o învingea pe Voluntari în finala Cupei României, tot cu 2-1.

Deşi Sepsi a reuşit să facă faţă campioanei României, Dan Petrescu s-a axat pe aspectele negative ale jocului echipei sale, mai degrabă decât cele pozitive ale adversarilor.

Mario Rondon a reuşit să marcheze în poarta fostei echipe în ultimele minute, astfel că ”Burscul” l-a trimis pe teren pe Roger (26 de ani), în speranţa că acesta poate ajuta la egalare.

Însă, la doar cinci minute de când a fost introdus pe teren, jucătorul brazilian a fost eliminat, iar clujenii şi-au pierdut orice speranţă de a mai puncta.

În urma fluierului final, Dan Petrescu l-a făcut praf pe Roger, fotbalist care fusese titularizat la primul meci al sezonului, împotriva lui Pyunik Erevan.

Mai rezistă la CFR?

Dacă a fost de roşu faultul, sunt supărat, normal. Încă n-am revăzut faza. N-ai voie la asemenea nivel să faci aşa ceva. Trebuie să intri, să ajuţi echipa, şi tu ce faci?”, a spus Dan Petrescu.

Sosit în Gruia în iarna acestui an, de la UTA Arad, Roger nu a avut parte de cel mai bun început al carierei sale la CFR Cluj.

Fotbalitul brazilian a rezistat doar câteva meciuri la prima echipă după venirea, după care a fost trimis la a doua echipă, alături de care a petrecut restul sezonului.

Primit înapoi la pregătirile primei echipe înaintea acestui sezon, fostul fotbalist al UTA-ei l-a impresionat pe Dan Petrescu şi şi-a redobândit locul în lot.

Totuşi, după această eliminare, jucătorul de 26 de ani ar putea avea zilele numărate la CFR Cluj, mai ales că nu este prima dată când calcă pe bec.

Afla mai multe despre: roger 

viewscnt
Articole similare