Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica se amuză pe seama rivalei CFR după înfrângerea din Supercupă: ”Ţin cu Sepsi de mic, Rondon mereu mi-a plăcut”

MM Stoica se amuză pe seama rivalei CFR după înfrângerea din Supercupă: ”Ţin cu Sepsi de mic, Rondon mereu mi-a plăcut”

CFR Cluj

Comentarii

Sâmbătă, CFR Cluj a fost învinsă în Supercupa României, scor 2-1, de Sepsi, după ce ardelenii deschiseseră scorul în minutul 2. În urma partidei, MM Stoica, prezent la Galaţi pentru meciul amical dintre FCSB şi Oţelul, s-a amuzat pe seama rivalei.

Sâmbătă, CFR Cluj şi Sepsi Sfântu Gheorghe s-au duelat în Superupa României, la Arad, pe stadionul Francisc Von Neuman, în faţa unui public răsfirat.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a reuşit să revină de la 0-1 şi să se impună cu scorul de 2-1, trecându-şi în cont doar al doilea trofeu din istoria clubului, după Cupa cucerită în ultimul sezon.

Campioana României a dominat iniţial ostilităţile, dar a irosit mai multe ocazii importante care s-au răzbunat în final pe jucătorii conduşi de Dan Petrescu.

”Burscului” schimbase nu mai puţin de opt fotbalişti din primul 11 folosit împotriva lui Pyunik Erevan şi rămâne, deocamdată, cu un bilanţ negativ în acest sezon, având o remiză şi o înfrângere.

În timp ce se disputa Supercupa României, FCSB juca un meci amical la Galaţi, împotriva Oţeluluii, în faţa unui stadion plin ochi.

Fanii gălăţeni au venit în număr atât de mare la stadion încât mulţi dintre aceştia au rămas la intrarea, întrucât nu mai existau locuri în tribune.

MM Stoica se amuză pe seama rivalei CFR după înfrângerea din Supercupă

Roş-albaştrii au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Florinel Coman (25 de ani), care a purtat şi banderola de căpitan în a doua repriză.

În urma amicalului, MM Stoica s-a amuzat pe seama rivalei, luându-i peste picior pe ardeleni pentru numărul scăzut de fani din tribune şi pentru faptul că Mario Rondon (36 de ani), fost jucător în Gruia, a marcat golul decisiv.

Lume multă la meci? Arhiplin? Nu chiar arhiplin, nu? Semiarhiplin. Eu ţin cu Sepsi de mic. Rondon mi-a plăcut mereu”, a declarat MM Stoica.

Superliga va începe în următorul week-end cu un duel de foc pentru CFR Cluj: campioana României o va înfrunta pe Rapid, sâmbătă, de la ora 21:30.

FCSB va debuta în această ediţie a campionatului duminică, de la aceeaşi oră, cu un meci împotriva lui U Cluj. Ambele partide vor putea fi urmărite, în direct, Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare