Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"V-am spus că va câştiga Sepsi". Primele reacţii după Supercupa României. Cum a sabotat meciul Dan Petrescu | EXCLUSIV

"V-am spus că va câştiga Sepsi". Primele reacţii după Supercupa României. Cum a sabotat meciul Dan Petrescu | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul antrenor al lui Sepsi, Eugen Neagoe, şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, au oferit primele reacţii după ce Sepsi a câştigat Supercupa României împotriva lui CFR Cluj.

Reacţii după ce Sepsi a câştigat Supercupa României

Noul sezon competiţional din România a început cu CFR Cluj - Sepsi, în Supercupa României. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a câştigat încă un trofeu, după ce a revenit de la 0-1 cu campioana şi a câştigat cu 2-1. 

Atât fostul antrenor al lui Sepsi, Eurgen Neagoe, şi Andrei Vochin au considerat că returul din primul tur preliminar Champions League în care e implicat CFR Cluj, cu Pyunik, a influenţat jocul echipei lui Dan Petrescu. 

"V-am spus că va câştiga Sepsi. Am şi argumentat când priveam jocul. CFR a avut un meci important marţi, are returul apoi, foarte important pentru club. Azi, chiar dacă juca pentru trofeu, era greu să joace cu aceeaşi concentrare. Echipa a fost schimbată. 

A fost un joc echilibrat, fizic, cei de la Sepsi au arătat puţin mai bine, mai vioi, mai proaspeţi, au avut o viteză în plus. 

Nu vreau să supăr pe nimeni, dar cei de la Sfântu Gheorghe nu cred că pot intra în lupta pentru play-off, ci doar în play-off. Fac şi eu parte din istoria clubului, mă bucur pentru ei şi e o echipă care merită, după investiţiile făcute acolo, cu oameni serioşi, care au respectat jucători, angajaţii. Oamenii merită felicitări", a declarat Eugen Neagoe pentru Orange Sport. 

Prestaţia de la Arad a fost analizată şi de Andrei Vochin, care a remarcat câteva aspecte din echipa lui Dan Petrescu. 

"CFR face ce a făcut şi sezonul trecut. Se duce sus, dă gol repede din fază fixă după care crede, aşa cum multă crede, că jocul se va terminat 1-0. Astă seară a avut un adversar care nu s-a mulţumit cu 0-1, dar a arătat pe teren. În minutul 30, la ultima mare ocazie prin Deac, CFR nu a mai avut acţiuni consistente, mai mult Sepsi a accelerat. 

La golul de 1-1 nu ştiu dacă e întâmplare sau nu, dar singurii doi jucători care au fost şi azi, Camora nu blochează centrarea, iar Deac l-a scăpat din marcaj pe Matei. Dacă toată concentrarea era pe meciul de miercuri, poate era bine ca Dan Petrescu să odihnească toată echipa. 

Afla mai multe despre: sepsi cfr clujsepsi supercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare