Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Negocieri încheiate" pentru transferul lui Moruţan! Un alt club din Turcia a făcut anunţul oficial | ULTIMA ORĂ

"Negocieri încheiate" pentru transferul lui Moruţan! Un alt club din Turcia a făcut anunţul oficial | ULTIMA ORĂ

Stranieri

Comentarii

Ankaragucu este prima echipă care recunoaşte negocierile pentru transferul lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray. Recent, preşedintele clubului nou-promovat în Super Lig a vorbit despre internaţionalul român.

Ankaragucu a negociat pentru venirea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray

Galatasaray a avut cel mai greu sezon din ultimii ani, iar românii Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost în lotul care i-a dezamăgit pe suporterii fanatici ai multiplei campioane. 

În această vară, Giovanni Becali s-a întâlnit cu şefii lui Galatasaray, pentru a discuta despre situaţia românilor. Cu un nou antrenor care a dorit să-i vadă pe amândoi, Olimpiu Moruţan a fost vizat de un alt club din prima ligă. 

Preşedintele lui Ankaragucu, Faruk Koca, a recunoscut că fostul mijlocaş de la FCSB a fost pe lista dorinţelor, dar a declarat închise negocierile!

Nou-promovata s-a orientat spre alţi jucători. Deşi Moruţan a fost dorit sub formă de împrumut, românul rămâne sub observaţia echipei din capitală. 

"Sunt prieteni cu care ne-am mai întâlnit. Am avut întâlniri cu Cenk Ergün de la Galatasaray. Trec şi ei printr-un nou proces. 

Am renunţat la Morutan. Nu a fost nicio problemă la cost. Noi ne întâlnim cu alţi jucători. Dacă ar fi fost o problemă cu ceilalţi jucători, ne-am fi îndreptat spre Moruţan. Aşa stau lucrurile. Momentan, pista Morutan este închisă", a declarat preşedintele lui Ankaragucu, conform Cumhuriyet.com.tr.

"Încercăm să recrutăm jucători vedete care să-i entuziasmeze pe fanii noştri, să-i atragă pe stadion, să-i adunăm şi să-i punem în formă. Încercăm să obţinem cele mai bune din poziţiile lor. Am făcut ceea ce trebuie să facem. Noi continuăm drumul cu echipa noastră tehnică. ţine-l pe pământ", a conchis el.

Cu doar trei goluri şi trei pase decisive, fostul mijlocaş al FCSB a jucat sporadic în a doua parte a sezonului, după plecarea lui Fatih Terim. 

„Am fost plecat pentru o zi la Istanbul. Am ieşit seara la o discuţie cu noul preşedinte, cu noul antrenor, Okan Buruk. Doream să ştiu ce se întâmplă cu românii noştri, cu Cicâldău şi cu Moruţan. Nu s-a luat nicio decizie. Ei mi-au vorbit bine inclusiv de Moruţan, pe care presa turcă l-a transferat în liga a doua. Moruţan e mai retras, dar e fotbalist. Au încredere în el!”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik, despre Olimpiu Moruţan. 

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransfer olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare