Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a trecut pe lângă arbitrii care se ocupă de VAR şi a avut un mesaj pentru ei! Ce a spus despre Supercupa României

Dan Petrescu a trecut pe lângă arbitrii care se ocupă de VAR şi a avut un mesaj pentru ei! Ce a spus despre Supercupa României

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a prefaţat Supercupa României, care are loc la Arad împotriva lui Sepsi.

Dan Petrescu, înainte de Supercupa României, CFR Cluj - Sepsi

Finala Supercupei României se dispută sămbătă, la Arad, între echipa campioană a României, CFR Cluj, şi câştigătoarea Cupei României, Sepsi Sf. Gheorghe.

CFR Cluj - Sepsi OSK e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, de la 20:30.

În premieră în România, partida va beneficia de VAR, iar Dan Petrescu a avut un mesaj pentru arbitrii care vor opera sistemul.  

"Am făcut lot mare şi de asta l-am făcut, ca să joace toată lumea. Sunt şapte jucători titulari din sezonul trecut. Mereu mă gândesc la primul meci. Dacă jucam cu aceeaşi echipă, aveam avantaj, dar cu Sepsi e greu. Indiferent de cine a intrat pe teren, meciul e foarte greu. Cred că o să fie un meci echilibrat, cu poate mai multe ocazii decât la meciul de la Erevan. 

Îmi place atmosfera, oraşul, stadionul de aici (n.r. - de la Arad). Sper să am şi noroc. 

N-am văzut monitorul VAR, nu am fost atent. M-am întâlnit cu arbitrii de la VAR şi le-am urat baftă. E brigadă de Champions League, mă bucură acest lucru", a declarat Dan Petrescu înaintea Supercupei României. 

Afla mai multe despre: cfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare