Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Supercupa României: CFR Cluj - Sepsi 1-2! Mario Rondon şi-a răpus fosta echipă, iar băieţii lui Bergodi au câştigat trofeul

VIDEO | Supercupa României: CFR Cluj - Sepsi 1-2! Mario Rondon şi-a răpus fosta echipă, iar băieţii lui Bergodi au câştigat trofeul

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la CFR şi a câştigat Supercupa României!

LIVE VIDEO | Supercupa României: CFR Cluj - Sepsi 1-2 (Păun 2) // (Păun 45+2, Rondon 82)


Echipele de start

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Graovac, Yuri, Camora - Bordeianu, Muhar, Păun - Deac, Dugandzic, Petrila
  • Rezerve: Sava, Brucic, Roger, N. Boateng, Jefte, R. Bălan, Hoban, Gîdea, Itu
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, A. Dumitrescu - Bărbuţ, Aganovic, N. Păun, C. Matei - Ştefănescu, Tudorie
  • Rezerve: Began, I. Gheorghe, F. Santos, R. Ispas, Damaşcan, D. Ciobotariu, Ninaj, Golofca, Rondon


Min 90+5. Final de meci!

Min 90+1. Roger de la CFR este eliminat!

Min 85. GOOOOOOOL Sepsi! Mario Rondon trimite mingea cu capul în poartă!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45+4. Final de primă repriză!

Min 45+3. GOOOOOOL Sepsi! După o eroare în defensiva CFR-ului, Cosmin Matei a trimis mingea în poartă!

Min 45+1. Ocazie Sepsi! Matei trimite un şut din afara careului, dar mingea trece pe lângă!

Min 31. Ocazie Sepsi. Păun trage de la distanţă, dar mingea trece pe lângă!

Min 2. GOOOOOOL CFR! Ciprian Păun trage de la 25 de metri, iar mingea intră în poartă!

Min 1. A început meciul!


Sâmbătă, CFR Cluj şi Sepsi vor deschide noul sezon competiţional al României, cu duelul din Supercupa României, programat la ora 20:30, pe stadionul Francisc von Neuman, ”casa” UTA-ei Arad.

Deşi partida este programată incredibil de devreme comparativ cu campionatele importante ale Europei, care vor începe, cel devreme, peste aproximativ o lună, CFR a jucat deja un prim meci oficial.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a disputat prima manşă a primului tur preliminar al Champions League, împotriva lui Pyunik Erevan, campioana Armeniei.

Ardelenii au reuşit să obţină doar o remiză în deplasare, 0-0, împotriva unui adversar care dispune de un lot de cinci ori mai puţin valoros decât cel al lui Petrescu.

În orice caz, CFR va fi marea favorită în retur, dar, indiferent de scorul obţinut în Armenia, clujenii au avantajul faţă de Sepsi că au disputat măcar un meci oficial.

Trupa lui Cristiano Bergodi a jucat doar partide amicale până acum, dar urmează la rândul să îşi înceapă parcursul european în al doilea tur preliminar al Conference League.

Faţă de finalul ultimului sezon, cele două echipe au suferit mai multe schimbări importante la nivelul lotului.

Cristiano Bergodi a adus la club nu mai puţin de şase noi jucători, doi dintre care, Rareş Ispas şi Denis Ciobotariu, au fost aduşi de la campioana României, în timp ce singura plecare importantă a fost cea a lui Eder Gonzalez.

Ion Gheorghe a mai sosit de la Voluntari, Francisco Junior de la Gaz Metan, Cosmin Matei de la Dinamo, iar Mario Rondon, la rândul său fost jucător în Gruia, a fost transferat de la Radomiak (Polonia).

De cealaltă parte, Dan Petrescu şi-a făcut toate poftele pe piaţa transferurilor şi a rezolvat tot şase transferuri, care l-au costat pe Nelu Varga aproape un milion de euro.

Jefte Betancor şi Cristopher Braun au fost ”furaţi” de la rivale din Superliga, în timp ce Karlo Muhar (Lech Poznan), Karlo Brucic (FC Koper), Denis Kolinger (Velje) şi Vito Hammershöy-Mistrati (Randers) au fost transferaţi la cererea ”Burscului”.

Se anunţă un duel interesant în Supercupa României, care poate fi urmărit sâmbătă, de la ora 20:30, în direct, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Afla mai multe despre: supercupa româniei 

viewscnt
Articole similare