Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, pe modelul Ajax! Cum visează MM Stoica să arate echipa: ”Aş vrea să jucăm aşa, chiar dacă pierdem campionatul” | EXCLUSIV

FCSB, pe modelul Ajax! Cum visează MM Stoica să arate echipa: ”Aş vrea să jucăm aşa, chiar dacă pierdem campionatul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB nu a mai cucerit campionatul din 2015, iar Gigi Becali visează la un nou titlu alături de echipa sa. Totuşi, MM Stoica îl contrazice pe patron: managerul general al roş-albaştrilor este de părere că altul ar trebui să fie obiectivul, nu câştigarea Superligii, cel puţin la momentul actual.

La finalul ultimului sezon, FCSB a reuşit să revină dramatic în cursa pentru titlu şi a fost la un pas de a stabili ”finala” campionatului în ultima etapă, la meciul cu CFR.

Tot ce trebuiau să facă roş-albaştrii era să o învingă pe FC Voluntari şi ar fi asigurat că titlul avea să fie decis în ultima rundă, dar au eşuat să treacă de ilfoveni.

Înaintea noii stagiuni, Gigi Becali visează că echipa sa va reuşi să câştige, după opt ani, campionatul, dar MM Stoica este de părere că FCSB ar trebui să îşi propună altceva.

Managerul general de la FCSB vorbise în trecut despre dorinţa sa de a urma modelul Ajax, adică primul 11 al FCSB-ului să fie format majoritar din jucători din propria pepinieră, la fel cum procedează campioana Olandei.

MM Stoica este în continuare de această părere şi a afirmat că ar fi dispus să renunţe la titlu pentru ca tinerii jucători de la club să poată prindă minute pentru a se dezvolta şi a fi vânduţi.

FCSB, pe modelul Ajax

Fără niciun fel de emoţie, aş vrea să jucăm cu Pantea, Musi, Tavi Popescu şi Ianis Stoica toţi titulari, chiar dacă pierdem campionatul.

E mai bine să crească alături de cei experimentaţi şi e greu cu CFR, pentru că acolo sunt doar jucători experimentaţi. E vorba despre o gândire financiară, pentru că asta e o reţetă.

Eu am mai spus, în Franţa existau două echipe cu buget 60-70 de milioane, adică PSG şi Marseille, a venit pe urmă Lyon cu buget de 100 de milioane de euro şi a luat campionatul de şapte ori la rând.

A venit după PSG şi a pus monopol. City în Anglia nu reprezenta nimic… banii fac legea peste tot. Că s-a întâmplat Leicester să câştige, s-a întâmplat, nu o să se mai întâmple în viitor”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare