adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | Cum arată Adrian Mititelu după aproape doi ani de închisoare: ”Am stat 20 de luni nevinovat”

VIDEO | Cum arată Adrian Mititelu după aproape doi ani de închisoare: ”Am stat 20 de luni nevinovat”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu (54 de ani) a fost eliberat de închisoare după ce a ispăşit un an şi şapte luni din pedeapsa de trei ani primită.

Adrian Mititelu a fost eliberat, miercuri, din penitenciar, după ce a servit puţin peste un an şi jumătate din pedeapsa primită.

În noiembrie 2020, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe Adrian Mititelu, patronul U Craiova 1948, la trei ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la U Craiova 1948 la Steaua în 2011.

Acesta a făcut un apel la Curtea Constituţională a României, care a admis excepţia invocată de Mititelu, astfel că acesta a fost eliberat prematur.

Imediat ce a fost eliberat din penitenciar, acesta a fost asaltat cu întrebări, multe dintre care făceau referire la nivelul de implicare pe care îl va avea acum la FC U Craiova.

Omul de afaceri nu a vorbit prea mult de fotbal, dar a punctat că este foarte fericit că a fost eliberat, spunând că era nevinovat şi că a petrecut 20 de luni în închisoare degeaba.

Primele imagini cu Adrian Mititelu după eliberare

Au fost 20 de luni nu uşoare, sincer încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet şi nu mă refer la faptul că am ieşit acum graţie unui viciu din statut, ci în fond nu am făcuut nicio faptă penală, dar asta e, am făcut-o şi pe asta.

Simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă am ieşit acum pe o chestiune de legalitate, nu are vreo treabă cu vinovăţia sau nevinovăţia. Vă dau cuvântul că nu am făcut-o nicio faptă penală şi am stat 20 de luni nevinovat.

M-au făcut să devin şi mai puternic, sunt la curent cu tot ce se întâmplă, merg înainte pe drumul meu. [..] După sănătate, libertatea este foarte preţioasă, nu poţi să o estimezi decât când o ai.

[...] O să merg şi la echipă. Ştiţi că echipa asta e viaţa mea. Am cheltuit foarte mulţi bani, am făcut şi închisoare pentru echipa asta. O să vorbim şi de fotbal zilele viitoare”, a declarat Adrian Mititelu.

viewscnt
Articole similare