Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superstar în dezvoltare la Farul! Gică Hagi, cuvinte la superlativ despre jucătorul său: ”E una dintre perlele care va fi certitudine”

Superstar în dezvoltare la Farul! Gică Hagi, cuvinte la superlativ despre jucătorul său: ”E una dintre perlele care va fi certitudine”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a disputat, miercuri, un meci amical împotriva Petrolului Ploieşti, pierdut de dobrogeni cu scorul de 1-2. În ciuda înfrângerii, Gică Hagi a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii săi, pe care ”Regele” îl consideră un viitor superstar.

Farul Constanţa a fost învinsă de Petrolul într-un meci amical, scor 1-2, în urma golurilor marcate de Vlad Morar 79' / Gicu Grozav 3', Mario Bratu 47'.

În ciuda înfrângerii împotriva unei nou-promovate, Gică Hagi nu şi-a luat jucătorii la rost, ba chiar a vorbit frumos despre unii dintre aceştia, în frunte cu Adrian Mazilu (16 ani).

Atacantul de picior stâng este golgheterul formaţiei U17 a Farului şi a primit şansa de a se antrena alături de echipa mare a constănţenilor înaintea noului sezon, şansă pe care a apucat-o cu două mâni.

Acesta l-a impresionat pe Gică Hagi, care a vorbit la superlativ despre Mazilu, spunând că jucătorul de 16 ani va ajunge o certitudine.

Superstar în dezvoltare la Farul

Care face, foarte bine, care nu... până la urmă, când ajungi la seniori, nu toţi pot să facă faţă.

Dar el e unul dintre perlele, din jucătorii care în viitor să fie certitudine, pentru că ne-a surprins în pregătire, e (n.r. născut) 2005, e stângaci, nu avem stângaci, el e singurul pe postul ăla, mai avem şi Malama, 2004.

Dar el din toate punctele de vedere arată foarte bine, la toţi parametrii, la toate testele, este un jucător puternic, fizic, vom vedea.

Cum a jucat şi Cojocaru, 2003, a făcut o primă repriză foarte bună, practic singur, în prima repriză, el a fost cel mai periculos jucător al nostru”, a spus Gică Hagi.

Adrian Mazilu a vorbit şi el şi a dezvăluit câteva dintre lucrurile pe care i le-a spus Gică Hagi, recunoscând că are multe de învăţat de la ”Rege”.

Acest meci a fost greu pentru că este un nivel de vârstă mare, îmi doresc să am cât mai multe minute jucate.

(n.r. ce ţi-a spus Gică Hagi?) Să am mult curaj, să am încredere în mine şi să fiu cum am fost până acum.

Îi plac stângacii, mi-a zis de multe ori să mi-o fac şi pe dreptul şi în fotbal sunt multe lucruri de învăţat de la el.

Mai întâi să fac primul pas, spre primul meci, şi apoi să vina minutele jucate şi, de ce nu, să concurez acolo, pe postul de titular”, a declarat Adrian Mazilu.

Afla mai multe despre: adrian mazilu 

viewscnt
Articole similare