Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB pe care l-ar ”reloca” Basarab Panduru: ”Eu nu îl văd acolo”. MM Stoica i-a dat replica imediat | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB pe care l-ar ”reloca” Basarab Panduru: ”Eu nu îl văd acolo”. MM Stoica i-a dat replica imediat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, experţii MM Stoica şi Basarab Panduru au analizat formula folosită de FCSB la ultimul amical, câştogat de roş-albaştri, scor 1-0, cu Mioveni. Lui Panduru i-a ridicat semne de întrebare poziţia pe care a fost folosit unul dintre jucătorii lui Toni Petrea.

FCSB a reuşit să îşi definitiveze, mai mult sau mai puţin, lotul pentru noul sezon şi se foloseşte de meciurile de pregătire pentru a îşi decide cea mai bună formulă.

În afara absenţelor forţate ale lui Iulian Cristea şi Rachid Bouhenna, Toni Petrea a dispus de întreg lotul său în acest stagiu de pregătire şi şi-a făcut deja o idee în legătură cu primul 11 de la primul meci oficial.

Ultimul amical, cu CS Mioveni, nu a fost câştigat la fel de uşor de roş-albaştri ca precedentele, ci doar cu 1-0, graţie golului marcat de Ianis Stoica.

Formula de start a roş-albaştrilor a fost analizată în studioul Orange Sport, iar prezenţa lui Denis Haruţ ca fundaş central i-a ridicat semne de întrebare lui Basarab Panduru.

Fostul internaţional român a afirmat că nu îl vede pe acesta potrivit pentru postul de stopper, din pricina fizicului său neimpunător.

Utilizat pe postul de închizător în a doua parte a ultimului sezon şi majoritar fundaş dreapta la FCSB, MM Stoica i-a dat replica lui Panduru şi a dezvăluit că Haruţ îşi doreşte să joace apărător central.

Fotbalistul de la FCSB pe care l-ar ”reloca” Basarab Panduru

Panduru:

-Eu nu îl văd pe Haruţ fundaş central, nici nu ştiu ce este, nu ştiu dacă e fundaş dreapta. parcă nu îl văd nici fundaş dreapta, a jucat acolo, dar nu îl văd... între Creţu şi Haruţ pe cine ai juca fundaş dreapta?

MM:

-Eu l-am întrebat pe Haruţ unde se simte cel mai bine şi mi-a spus că fundaş central.

Panduru:

-Ok, dar eu nu îl văd. Nu ştiu cât de de înalt, dar mi se pare că nici talie nu are. Are 1,83 metri, nu mi se pare că are vreo talie de fundaş. Nu ştiu care e poziţia lui. În unele meciuri, dacă nu ai, te bazezi pe el, altfel inventezi altceva.

Din cele 25 de apariţii însumate în tricoul FCSB-ului, Haruţ a evoluat fundaş central în doar 10 dintre acestea.

Afla mai multe despre: denis haruţ 

viewscnt
Articole similare