Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele transferuri dorite de Rapid înaintea noului sezon: Alibec, ”ţintă” surprinzătoare! Care sunt posturile vizate şi cine sunt jucătorii doriţi

Ultimele transferuri dorite de Rapid înaintea noului sezon: Alibec, ”ţintă” surprinzătoare! Care sunt posturile vizate şi cine sunt jucătorii doriţi

Rapid

Comentarii

Rapid a revenit din cantonament, miercuri, şi se pregăteşte pentru începutul Superligii, care va debuta pe 15 iunie. Deşi nu mai este mult până la reluarea campionatului, giuleştenii nu şi-au definitivat încă lotul, iar Adi Mutu a dezvăluit de ce jucători mai are nevoie.

La finalul stagiului de pregătire din Austria, care decursese destul de bine până în acel punct, Rapid a disputat un meci cu Slavia Praga şi a fost umilită de campioana Cehiei.

Deşi scorul era doar 0-1 la pauză, giuleştenii au pierdut în final cu halucinantul scor de 1-7, care cu siguranţă i-a dat mult de gândit lui Adi Mutu.

”Briliantul” spune de săptămâni că echipa sa mai are nevoie de un atacant şi un fundaş polivalent şi a repetat acelaşi discurs la întoarcerea în România.

A fost un cantonament greu. Per total sunt mulţumit, în afară de meciul de ieri. Diferenţa de valoare s-a văzut, putem să invocăm oboseala, valoarea e valoare... echipa de Champions League.

Sunt lucruri de pus la punct... am lucrat fizic şi tactic. Atunci când joci cu o echipă mai valoroasă, ies în evidenţă lucruri care trebuie puse la punct mai mult decât de obicei.

Avem nevoie de un fundaş şi de un vârf”, a declarat Adi Mutu, la revenirea din cantonament.

Ultimele transferuri dorite de Rapid înaintea noului sezon

Iar, conform Playsport, ”Briliantul” ar avea patru nume pe listă, două pentru postul de atacant şi două pentru postul de fundaş.

În compartimentul ofensiv, cele două variante luate în calcul, realist, de Rapid sunt Denis Alibec (31 de ani) şi Adrian Dalmau, un jucător spaniol de 28 de ani, liber de contract după despărţirea de Sparta Rotterdam.

Antrenorul giuleştenilor este sceptic în privinţa lui Dalmau însă, întrucât, în cei trei ani din urma celui mai bun sezon al carierei, în care a punctat de 19 ori în 33 de partide, acesta a mai înscris de doar nouă ori.

Sursa citată menţionează şi opţiunea Sergi Enrich, dar coechipierul său, Alex Paşcanu, dezvăluia că acesta nu ar fi dornic să facă pasul în România.

Sergi la Rapid? În România? (n.r. râde) Hai că la asta chiar nu mă aşteptam! Ne înţelegem foarte bine, dar nu am auzit de aşa ceva până acum”, spunea Paşcanu.

Apoi, pe postul de fundaş, Adi Mutu visa la transferul lui Radu Boboc, însă Gică Hagi nu pare dispus să îl vândă pe acesta, motiv pentru care ”Briliantul” s-a reorientat.

Rapid plănuieşte aducerea lui Lucas Rougeaux (28 de ani), un apărător francez care a evoluat în Belgia în ultimii şase ani.

Crescut de Nice, acesta are şi trei apariţii pentru naţionala U20 a Franţei şi poate evolua atât stopper, cât şi fundaş dreapta.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare