Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore şi-a găsit echipă! Fundaşul semnează cu o echipă din Superliga. De ce s-a decis Dinamo să renunţe într-un final la acesta

Ricardo Grigore şi-a găsit echipă! Fundaşul semnează cu o echipă din Superliga. De ce s-a decis Dinamo să renunţe într-un final la acesta
Comentarii

Ricardo Grigore (23 de ani) este unul dintre puţinii jucători care încă se află la Dinamo după retrogradare, întrucât a fost ţinut ”prizonier” de conducerea din Ştefan cel Mare, care nu era dispusă să renunţe la acesta fără o sumă importantă de transfer.

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo nu va evolua în primul eşalon în sezonul viitor, după ce a retrogradat în Liga 2 în urma barajului cu U Cluj.

Haita s-a spart în urma umilinţei istorice suferite, cu Dusan Uhrin şi o bună parte din lotul de jucători părăsind de îndată echipa după retrogradare.

Câţiva fotbalişti au rămas totuşi în Ştefan cel Mare, fie de bună voie, fie siliţi, majoritatea fiind jucători proveniţi din pepiniera lui Dinamo.

Printre aceştia se numără şi Ricardo Grigore. Considerat un jucător de perspectivă, conducerea nu era dispusă să renunţe la acesta fără o sumă importantă de transfer, astfel că îl ţinea ”prizonier”.

Situaţia mea rămâne incertă. Vreau să plec, îmi doresc să mă înţeleagă. Am încercat să le aduc o ofertă pe mine. Acum se negociază, se analizează bine oferta.

Sper să mă înţeleagă, să mă lase să plec, pentru că asta e dorinţa mea cea mai mare. Nu vreau să fiu ţinut cu forţa.

Nu pot să spun de unde e oferta, dar e din România”, declara Ricardo Grigore, în urmă cu o săptămână, la Orange Sport.

Ricardo Grigore şi-a găsit echipă

Totuşi, se pare că dorinţa jucătorului de 23 de ani s-a împlinit acum: Playsport anunţă că, având nevoie de bani, Dinamo s-a decis să renunţe la apărătorul central.

Iar, conform sursei citate, acesta şi-ar fi găsit deja o nouă echipă. Grigore afirmase că are o ofertă pe care clubul o ia în calcul, iar aceasta ar fi de la FC U Craiova.

După ieşirea din penitenciar, Adrian Mititelu anunţase că pregăteşte două transferuri importante, printre care şi aducerea unui fundaş central, iar jucătorul în cauză ar fi chiar Rici Grigore.

Pregătim două transferuri, doi jucători impresionanţi, un fundaş central şi un atacant”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Gsp.

Negocierile dintre cele două părţi ar fi într-un stadiu foarte avansat, astfel că jucătorul ar putea scăpa curând de comşarul din Ştefan cel Mare.

Ricardo Grigore a debutat în tricoul lui Dinamo în play-out, în 2018, şi a reuşit să însumeze de atunci 101 apariţii, şase goluri şi cinci assist-uri.

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare