Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, chemat din România la negocieri! S-a aflat clubul care-l vrea pe Moruţan. "Să aibă loc garantat în primul 11", clauza impusă de Galatasaray

Giovanni Becali, chemat din România la negocieri! S-a aflat clubul care-l vrea pe Moruţan. "Să aibă loc garantat în primul 11", clauza impusă de Galatasaray

Stranieri

Comentarii

Presa turcă oferă, în continuare, variante pentru plecarea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray. Recent, jurnaliştii au publicat informaţia conform căreia o echipă s-a decis asupra mijlocaşului, iar impresarul său, Giovanni Becali, va fi chemat la discuţii.

Clubul care doreşte să-l transfere pe Olimpiu Moruţan

Impresarul Giovanni Becali a fost, pentru o zi, la Istanbul şi a discutat cu oficialii lui Galatasaray despre situaţia lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan. În privinţa ex-fotbalistului de la FCSB, agentul a susţinut că decizia părţii tehnice de la Galatasaray va fi luată după ce noul antrenor, Okan Buruk, îl va vedea în perioada de pregătire a echipei, dinaintea noului sezon. 

Însă, presa turcă susţine că Giovanni Becali va fi chemat din nou din România în Turcia, de această dată de un club din capitală, Ankaragucu. 

Imediat după ce a promovat în prima ligă, Angarakucu a dat drumul perioadei de transferuri, iar Olimpiu Moruţan este pe listă. 

Internethaber.com susţine că Galatasaray ia în calcul împrumutul lui Olimpiu Moruţan, dar îi va pune o clauză lui Ankaragucu, în cazul în care părţile se vor înţelege asupra transferului: mijlocaşul român trebuie să aibă locul de titular asigurat, semn că echipa de tradiţie vrea să-şi protejeze investiţia, după ce a plătit 3.5 milioane de euro către FCSB, fără bonusurile ulterioare. 

Sursa citată mai susţine că "agentul lui Moruţan (n.r. - Giovanni Becali) e aşteptat la discuţiile cu Ankaragucu în zilele următoare". 

Cu doar trei goluri şi trei pase decisive, fostul mijlocaş al FCSB a jucat sporadic în a doua parte a sezonului, după plecarea lui Fatih Terim. 

De asemenea, presa din Turcia a susţinut că Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat inclusiv în liga secundă

  • „Am fost plecat pentru o zi la Istanbul. Am ieşit seara la o discuţie cu noul preşedinte, cu noul antrenor, Okan Buruk. Doream să ştiu ce se întâmplă cu românii noştri, cu Cicâldău şi cu Moruţan. Nu s-a luat nicio decizie. Ei mi-au vorbit bine inclusiv de Moruţan, pe care presa turcă l-a transferat în liga a doua. Moruţan e mai retras, dar e fotbalist. Au încredere în el!”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransfer olimpiu morutangiovanni becalitransfer morutan turcia 

viewscnt
Articole similare