Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, moment de sinceritate: "Dacă Mutu nu-mi făcea probleme, poate avea şi un Balon de Aur acum" + Regretul impresarului

Giovanni Becali, moment de sinceritate: "Dacă Mutu nu-mi făcea probleme, poate avea şi un Balon de Aur acum" + Regretul impresarului
Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit şi care este cel mai mare regret al său din fotbal, acela că nu i-a fost alături lui Adrian Mutu în perioada Chelsea.

Giovanni Becali, moment de sinceritate: "Dacă Mutu nu-mi făcea probleme, poate avea şi un Balon de Aur acum"

Giovanni Becali a fost impresarul lui Mutu, care consideră că ar fi putut câştiga balonul de aur. 

"Cel mai dificil jucător care l-aţi avut sub contract? Probleme multe mi-a făcut Mutu, dar Mutu mi-a adus poate şi cele mai frumoase momente. Dacă nu făcea problemele astea, poate avea şi un Balon de Aur. Să nu uităm ca Mutu a plecat de la Parma la Chelsea pe 24 de milioane de euro. În acelaşi an, Chivu a ajuns la Inter pe 18 milioane de euro. Sunt 42 de milioane de euro.

În vara aia am fost declarat agentul anului în Europa. 42 de milioane în 2002 ar fi însemnat acum vreo 200 şi ceva de milioane de euro în prezent. Au fost ultimii mohicani cu care am defilat în Europa. Regretul meu cu Mutu este că n-am stat mai mult alături de el", a declarat Giovanni Becali, la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

  • 103 goluri a marcat Mutu în Serie A, unde a evoluat 271 de meciuri. 

În ianuarie 2000 semna cu Inter Milano. Ulterior, atacantul a mai evoluat la Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Tg. Mureş.

În prezent, Mutu antrenează echipa Rapid, care este pe primul loc în play-out, cu 38 de puncte. 

Afla mai multe despre: adi mutugiovanni becali 

viewscnt
Articole similare