Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen îşi betonează defensiva. Ofertă uriaşă făcută de bavarezi pentru fotbalistul lui Juventus

Bayern Munchen îşi betonează defensiva. Ofertă uriaşă făcută de bavarezi pentru fotbalistul lui Juventusgalerie foto
Comentarii

Conducerea clubului Bayern Munchen este pregătită pentru discuţii cu oficialii lui Juventus Torino în privinţa unui posibil transfer al fundaşului central olandez Matthijs de Ligt.

Tuttosport a informat că, în afară de a se deplasa în Italia pentru discuţii concrete, Bayern Munchen ar fi gata să depună o ofertă îmbunătăţită, după ce prima ar fi fost de 75 de milioane de euro.

De Ligt (22 ani) are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro în contractul său cu Juventus care este valabil până în 2024, iar conform mai multor rapoarte el vrea să părăsească echipa torineză după trei ani.

În urmă cu trei zile, clubul Bayern Munchen a dat de înţeles că este dispus să renunţe la fundaşul francez Benjamin Pavard şi l-ar dori insistent pe De Ligt, conform Kicker şi Sky Deutschland.

Pavard, care are 26 de ani, s-ar putea despărţi zilele viitoare de actuala sa echipă, după ce aceasta s-a întărit cu marocanul Noussair Mazraoui şi este din ce în ce mai interesată de aducerea lui Matthijs De Ligt, internaţionalul olandez al lui Juventus Torino. Pavard ar putea fi de altfel inclus în tranzacţia pentru De Ligt.

Afla mai multe despre: de ligt 

viewscnt
Articole similare