Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scrie presa din Ungaria după ce Sepsi a câştigat Supercupa României! "Tribunele au strălucit cu cântece maghiare. Sepsi OSK a câştigat pe merit"

Ce scrie presa din Ungaria după ce Sepsi a câştigat Supercupa României! "Tribunele au strălucit cu cântece maghiare. Sepsi OSK a câştigat pe merit"

CFR Cluj

Comentarii

Performanţa echipei din Sfântu Gheorghe, Sepsi, a ajuns până în Ungaria. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a cucerit Supercupa României, o victorie celebrată şi în ţara vecină.

Presa din Ungaria, după ce Sepsi a câştigat Supercupa României cu CFR Cluj

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj.

Pe lângă fazele petrecute pe teren, jurnaliştii de la Nemzetisport.hu au subliniat şi atmosfera din rândul suporterilor lui Sepsi. 

"Oamenii s-au adunat sâmbătă seara pe arena arădeană care poartă numele baronului Ferenc Neuman pentru meciul CFR-Sepsi OSK din Supercupă. Campioana României şi câştigătoarea cupei s-au ciocnit şi cuvinte maghiare s-au auzit în jurul impozantului stadion, care a fost predat în urmă cu doi ani. Nu e de mirare, din moment ce clubul din Cluj-Napoca a fost fondat de compatrioţii noştri în Ungaria istorică în 1907, în timp ce Sepsi OSK a câştigat cupa pentru prima dată în istoria sa în 2011, în inima Ţinutului Secuiesc. 

O mulţime uriaşă s-a adunat cu două ore înainte de începerea meciului, iar acolo au sărbătorit şi membrii Székely Légió, care apoi au salutat cu o ovaţie uriaşă autobuzul echipei, care a intrat pe stadion, iar apoi l-au „tras” pe unul dintre fondatorii Sepsi OSK, preşedintele László Diószegi. Acesta a ieşit din maşină şi l-au îmbrăţişat. 

Tribunele în partea din spatele porţii celor de la Cluj-Napoca străluceau din nou şi au fost cântece maghiare, printre care şi „Ria, Ria, Hungária!”. 

A fost o atmosferă fantastică în tribune, care a fost marcată de prezentarea cupei şi intonarea Imnului Secuiesc în noaptea de la Arad.

Per total, underdog-ul Sepsi OSK a câştigat pe merit Supercupa României cu marea sa performanţă din repriza secundă", a scris sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: sepsicfr clujsupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare