Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante la Arad. Haţegan, cu ochii în lacrimi, la primul meci după infarctul suferit în primăvară. Arbitrul a fost îmbrăţişat de colegii din brigada Supercupei

VIDEO | Momente emoţionante la Arad. Haţegan, cu ochii în lacrimi, la primul meci după infarctul suferit în primăvară. Arbitrul a fost îmbrăţişat de colegii din brigada Supercupei

Fotbal

Comentarii

Ovidiu Haţegan a fost prezent în camera VAR la Supercupa României disputată în oraşul său natal, Arad. Acesta a fost primul meci la care a fost delegat arbitrul de 41 de ani, după infarctul suferit în luna martie.

Sepsi a câştigat Supercupa României, după victoria cu 2-1 obţinută în partida cu CFR Cluj. La finalul meciului, primul din fotbalul românesc în care s-a folosit sistemul VAR, arbitrii au fost şi ei răsplătiţi cu medalii.

În brigada condusă de Adrian Cojocaru s-a regăsit şi Ovidiu Haţegan. Arbitrul arădean s-a aflat în camera VAR, iar la festivitatea de premiere a izbucnit în lacrimi, după ce a fost îmbrăţişat de colegii săi. Meciul dintre CFR Cluj şi Sepsi a fost primul la care a fost delegat Haţegan, după infarctul suferit în primăvara acestui an.

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct

La finalul lunii martie, centralul de 41 de ani se afla acasă, la Arad, când a simţit dureri puternice în zona pieptului, după un antrenament. El a mers la camera de gardă la un spital local, unde medicii au stabilit că arbitrul a suferit un infarct.

Ovidiu Haţegan a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara, unde a fost operat şi i s-a montat un stent.

Haţegan revenise recent din Arabia Saudită, unde a condus câteva meciuri.

Cel mai bine cotat arbitru român, cu 295 de meciuri în Liga I şi numeroase partide conduse la nivel internaţional, mai ales în Liga Campionilor, face parte din categorie Elite, cea mai înaltă a UEFA.

Afla mai multe despre: hategan 

viewscnt
Articole similare