Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie surprinzătoare a lui Mihăilă: ”S-a alăturat echipei”. Ce formaţie va reprezenta în noul sezon

Decizie surprinzătoare a lui Mihăilă: ”S-a alăturat echipei”. Ce formaţie va reprezenta în noul sezon

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă (22 de ani) a petrecut a doua parte a ultimului sezon la una dintre cele mai importante echipe ale Italiei, Atalanta. După ce i-a expirat împrumutul cu formaţia pregătită de Gian Piero Gasperini, românul a luat o decizie surprinzătoare în privinţa viitorului său.

Plecat în Italia în urmă cu aproape doi ani, Valentin Mihăilă a tot ”ameninţat” că poate deveni noul star echipei naţionale a României.

Fostul jucător al Universităţii Craiova a impresionat în a doua parte a sezonului 2020 / 2021, dar nu a putut să o salveze pe Parma de la retrogradare.

Ajunşi în Serie B, ”cruciaţii” au renunţat la internaţionalul român după jumătate de sezon în al doilea eşalon, în care acesta nu a reuşit să se obişnuiacă cu intensitatea din liga secundă.

”Tricolorul” a primit o şansă nesperată din partea Atalantei, echipă care evoluase în Champions League în ultimele trei sezoane, dar nu s-a putut impune la Bergamo.

Pentru a i se activa clauza de cumpărare definitivă, Mihăilă ar fi trebuit să evolueze cel puţin 20 de minute în cel puţin 50% dintre meciurile rămase după venirea sa, dar a prins doar 101 minute în şapte partide.

Decizie surprinzătoare a lui Valentin Mihăilă

Aşadar, ”tricolorul” a fost trimis înapoi la Parma la finalul stagiunii, iar acum a luat o decizie surprinzătoare în privinţa viitorului său.

După ce plecase din Serie B în iarnă, în speranţa de a reveni în Serie A şi a reuşi să se menţină acolo, românul a decis că este dornic să continue alături de ”cruciaţi”.

Conform presei italiene, Mihăilă este motivat să îşi arate ”valoarea adevărată” în Serie B şi să o ajute pe Parma să obţină promovarea.

"Valentin Mihăila, care a avut cu câteva zile de vacanţă mai mult decât colegii săi, s-a alăturat în această dimineaţă echipei.

Fotbalistul român a revenit după şase luni petrecute la Bergamo, unde a evoluat în campionat şi în Europa League, reuşind să adune şapte meciuri.

Dorinţa de revanşă este aşadar mare pentru Mihăilă, care, cu un an în plus de experienţă, este dornic să-şi arate, în sfârşit, adevărata sa valoare.

Parma speră că poate fi sezonul lui", au notat jurnaliştii de la Parma Live.

Afla mai multe despre: valentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare