Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jovan Markovic o părăseşte pe Universitatea Craiova! Oltenii încasează un milion de euro pentru atacant. Ce spune conducerea

Jovan Markovic o părăseşte pe Universitatea Craiova! Oltenii încasează un milion de euro pentru atacant. Ce spune conducerea
Comentarii

Jovan Markovic (21 de ani), al doilea golgheter al Universităţii Craiova în ultima stagiune, ar fi aproape părăsi trupa din Bănie în această vară, după ce ar fi ajuns la un acord cu noua sa echipă. Mihai Rotaru ar urma să încaseze un milion de euro pentru transfer.

Încă de la vârsta de 16 ani, Jovan Markovic era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români, iar Universitatea Craiova avea mari speranţe de la acesta.

Însă, înainte de majorat, atacantul a suferit o accidentare gravă şi a fost măcinat de diverse lovituri în următorii doi ani, până să ajungă la Academica Clinceni.

Alături de trupa ilfoveană, Markovic a reuşit să îşi arate din nou calităţile, astfel că a primit şansa de a rămâne la Craiova înaintea ultimului sezon.

Iar, profitând de forma modestă a lui Elvir Koljic, jucătorul cu origini sârbe nu a dezmăgit: Markovic a fost al doilea golgheter al oltenilor în stagiunea trecută, cu 14 reuşite, doar în urma lui Andrei Ivan, cu 17.

Atacantul de 21 de ani a apucat să şi debuteze la echipa naţională şi a ajuns în atenţia mai multor echipe importante din Europa, printre care şi echipa din oraşul său natal, Steaua Roşie Belgrad.

Jovan Markovic o părăseşte pe Universitatea Craiova

Conform presei din Serbia, fosta câştigătoare a Ligii Campionilor a ajuns la un acord cu Jovan Markovic şi ar urma să îi plătească un milion de euro Universităţii Craiova.

Steaua Roşie Belgrad ar urma să îi plătească un milion de euro lui Mihai Rotaru pentru a renunţa la atacantul său, care ar urma să evolueze în Serbia pentru prima oară în carieră.

Totuşi, în ciuda faptului că mutarea a fost anunţată de mai multe publicaţii din Serbia, Mihai Rotaru a negat că jucătorul său ar urma să plece.

Markovic nu pleacă acum. Şi mă îndoiesc că e cineva care chiar crede că-l dăm anul acesta pe Markovic cu un milion de euro”, a declarat Mihai Rotaru pentru Gsp.

Totuşi, vicepreşedintele Marcel Popescu a ţinut un altfel de discurs în legătură cu plecarea lui Markovic, prin care dădea de înţeles că ar exista un adevăr în spatele zvonurilor.

Orice informaţie din presă poate fi şi reală, dar nu înseamnă că atâta timp cât presa îşi face datoria, speculează sau nu speculează, dar dă anumite ştiri, ele se şi concretizează.

Interesul Stelei Roşii, mai ales că el este şi sârb, până la un punct este justificat, dar nu este doar interesul. 

Interesul Stelei Roşii este o treabă care, într-un anumit fel, este făcută publică şi dă voie să curgă mai multă cerneală, dar sunt şi alte cluburi care şi-au manifestat interesul pentru Jovan Markovic”, a spus Marcel Popescu, la Pro Arena.

În ultima stagiune, Steaua Roşie Belgrad a reuşit să cucerească la limită titlul, în faţa rivalei Partizan, cu 100 de puncte, la două lungimi în faţa urmăritoarei.

Aşadar, jucătorii lui Dejan Stankovic vor evolua în preliminariile Champions League în sezonul care urmează, începând din al treilea tur.

Afla mai multe despre: jovan markovic 

viewscnt
Articole similare