Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilinţa cu Slavia i-a convins! Conducerea Rapidului negociază cu atacantul dorit insistent de Adi Mutu

Umilinţa cu Slavia i-a convins! Conducerea Rapidului negociază cu atacantul dorit insistent de Adi Mutugalerie foto

Rapid

Comentarii

Adi Mutu spune de săptămâni bune că mai are nevoie de doi jucători, un fundaş şi un atacant, dar până acum dorinţele sale nu s-au îndeplinit. Totuşi, după umilinţa 1-7 cu Slavia Praga, conducerea Rapidului s-a decis să reia negocierile cu atacantul dorit insistent de ”Briliant”.

Sosit la Rapid înaintea ultimei etape a sezonului regular, în locul lui Mihai Iosif, Adi Mutu a reuşit să reîmprospăteze echipa giuleşteană şi să o conducă la un pas de câştigarea play-out-ului.

Rapid a reuşit să câştige fiecare dintre primele şapte meciuri cu ”Briliantul” pe bancă, dar a ratat clasarea pe locurile de baraj din cauza unei ”prăbuşiri” în ultimele etape.

Giuleştenii au remizat unul şi au pierdut două dintre ultimele trei meciuri ale sezonului, astfel că s-au clasat, în final, pe locul nouă, al treilea din play-out, la trei puncte de ”liderul” Sepsi.

Totuşi, echipa a demonstrat destul sub comanda lui Adi Mutu încât conducerea să îi ofere un buget generos şi multă încredere înaintea noii stagiuni.

Tânărul tehnician a putut să îşi facă mai toate poftele pe piaţa transferurilor şi i-a adus deja la club pe Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Florin Ştefan şi Vali Costache.

Aşa cum a repetat deja de nenumărate ori, în viziunea lui Mutu, Rapid ar mai avea nevoie de doi jucători, un atacant şi un fundaş polivalent, care să poată evolua atât în bandă, cât şi în centru.

Conducerea Rapidului negociază cu atacantul dorit insistent de Adi Mutu

Giuleştenii au luat în calcul tot felul de variante, printre care şi varianta Denis Alibec, jucător liber de contract după despărţirea de Kayserispor, care încă îi datorează două milioane de euro.

Adi Mutu era convins că îl poate readuce pe acesta la forma din perioada Astra, când devenise unul dintre cei mai bine văzuţi atacanţi români, dar Alibec a refuzat mutarea, pe motiv că a jucat la FCSB.

Totuşi, conform Prosport, negocierile dintre cele două părţi s-ar fi reluat în ultimele zile, ”graţie” umilinţei suferite de Rapid în meciul amical jucat cu Slavia Praga, scor 1-7.

Rezultatul mai mult decât modest i-a convins pe şefi să îi ofere lui Adi Mutu ce cere, iar, conform sursei citate, giuleştenii chiar ar avea şanse să rezolve mutarea.

Dacă Alibec nu va primi o ofertă mai atractivă din punct de vedere financiar, atunci acesta va lua serios în calcul să facă pasul la Rapid.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare