Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial despre situaţia de la Dinamo Bucureşti înainte de startul sezonului! Un nou partener, acorduri de transfer şi cine pregăteşte echipa

Anunţ oficial despre situaţia de la Dinamo Bucureşti înainte de startul sezonului! Un nou partener, acorduri de transfer şi cine pregăteşte echipa
Comentarii

Dinamo Bucureşti a clarificat ultimele informaţii apărute în spaţiul public despre situaţia clubului.

Dinamo, anunţ oficial înainte de startul în Liga 2

Retrogradată, Dinamo Bucureşti a fost nevoită să se reorganizeze. Cu un buget redus şi cu fotbalişti pierduţi din lot, conducătorii pun situaţia la punct înainte de noua stagiune. 

Conform comunicatului oferit de "câini", echipa va lua startul în Liga 2, va avea un nou partener, se pregătesc transferuri şi se pune la punct bugetul. 

În acest moment, după plecarea lui Mihali, echipa e pregătită de Mihăescu şi Augustin. 

"Dinamo nu s-a închis, respiră la birouri şi trăieşte, pe terenul verde al cantonamentului de la Săftica, pentru a pregăti noul sezon.

E vineri, la secretariat se ştampilează ultimele documente cerute de FRF pentru înscrierea în Liga 2. Fetele de la contabilitate fac plăţi, cei de la marketing au ajuns la un acord cu un nou partener de tricou, iar departamentul sportiv pregăteşte contracte şi acorduri de transfer.

Oamenii de la "insolvenţă" prezintă situaţia reală din punct de vedere financiar şi vorbesc, cu cifrele în faţă, despre un buget corect pentru viitorul clubului.

La 20 de kilometri de Bucureşti, pe DN1, în cantonamentul de la Săftica, un nou antrenament după vizita medicală de ieri dimineaţă. Condusă de Mihăescu şi Augustin, echipa îşi continuă programul de pregătire.

Mâine joacă al doilea amical al verii, la ora 11:00, cu Unirea Slobozia, pe terenul celor din Ialomiţa. Dinamo trăieşte", a transmis clubul Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare