Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul făcut de Dan Petrescu n-a picat bine nici la CFR Cluj. Cristi Balaj: "Nu am cum să încurajez un asemenea comportament. Îmi cer scuze"

Gestul făcut de Dan Petrescu n-a picat bine nici la CFR Cluj. Cristi Balaj: "Nu am cum să încurajez un asemenea comportament. Îmi cer scuze"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre momentul inedit petrecut cu Dan Petrescu la Supercupa României.

Cristi Balaj, despre Dan Petrescu: "Nu am cum să încurajez un asemenea comportament"

După ce Sepsi a întors scorul cu CFR Cluj, de la 0-1, şi a câştigat Supercupa cu 2-1, Dan Petrescu a lipsit de la festivitatea de premiere, dar antrenorul spune că nu a fost ceva premeditat. 

"Bursucul" a susţinut că a petrecut mai mult timp în baie cât timp a vorbit la telefon şi, când a dorit să participe la festivitate, aceasta se terminase. 

Cristi Balaj şi-a cerut scuze şi a recunoscut că l-a sunat pe acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi. 

„Nu am discutat cu el (n.r. - cu Dan Petrescu), am vorbit cu colegii mei care au vorbit cu Dan Petrescu. Bilaşco a fost de faţă când Petrescu a vrut să vină la festivitate şi Bilaşco e un serios, dar era prea târziu. Nu ştiu ce a făcut în vestiar, în afara faptului că a fost supărat. Din punctul meu este o greşeală. 

Chiar dacă ar avea scuze, nu am cum să încurajez un asemenea comportament, eu i-am trimis un mesaj domnului Laszlo de la Sepsi. Mi-am cerut scuze că nu am fost pe teren să-l felicit, l-am felicitat pentru victorie, i-am urat succes în meciurile următoare. Mi-a răspuns extrem elegant. Până la urmă, pentru a merita să câştigi, trebuie să ştii să pierzi. 

În măsura în care contează, îmi cer scuze pentru acest eveniment, faţă de toţi cei care sunt de acord. Să nu aveţi impresia că noi, atunci când Dan Petrescu greşeşte, îl felicităm. Nu există, vorbim, discutăm. A pierdut noţiunea timpului, supărarea a fost mai mare decât ne putem noi imagina”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: cristi balajdan petrescusupercupa romanieicfr sepsicristi balaj 

viewscnt
Articole similare