Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Nedelcearu a primit ofertă oficială din România pentru transferul verii în Superligă | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Nedelcearu a primit ofertă oficială din România pentru transferul verii în Superligă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fundaşul naţionalei României, Ionuţ Nedelcearu (26 de ani), urmează să facă un schimbare în această vară. După ce a retrogradat cu Crotone în liga a treia italiană, ex-dinamovistul a primit o ofertă din România şi s-ar fi putut lupta pentru titlul din Superligă.

Ionuţ Nedelcearu, ofertă din România. Răspunsul dat de tricolor

Despărţirea lui Ionuţ Nedelcearu de Crotone se va produce în această vară. Nici jucătorul şi nici clubul nu-şi mai doresc să colaboreze în liga a treia, iar fundaşul central are mai multe propuneri pentru a-şi continua cariera. 

Una dintre ele a venit de la Lech Poznan, campioana Poloniei care joacă în preliminariile Champions League. Pentru transferul în Polonia, Ionuţ Nedelcearu se luptă cu Adrian Rus

O altă propunere interesantă a venit de la FCSB, clubul care i-a fost rival între 2013-2018, cât timp a jucat la Dinamo Bucureşti. 

Deşi mutarea părea că a picat după ce Ionuţ Nedelcearu a refuzat din start, printr-un interviu acordat Orange Sport, FCSB a insistat. 

Mihai Stoica a recunoscut că s-a făcut o ofertă oficială spre fundaşul central. Se pare că răspunsul tricolorului s-a lăsat prea mult aşteptat, iar FCSB a cumpărat, deja, un fundaş central străin. Joonas Tamm a fost prezentat, oficial, la FCSB

Astfel, Ionuţ Nedelcearu va continua să-şi caute o echipă în străinătate, după încă un refuz pentru FCSB. 

"L-am ofertat pe Nedelcearu. De fapt, am pornit nişte discuţii cu Nedelcearu, dar a zis că aşteaptă să vadă în Italia ce se întâmplă, are ceva promisiuni, nu puteam să-l aşteptăm pe Nedelcearu. 

Mi-aş fi dorit foarte mult să vină, dar efectiv nu-l puteam aştepta, pentru că e foarte important acest început de sezon, în Conference League şi în campionat. Dacă iar începem în campionat... Poate nu ajungem să mai jucăm finala campionatului şi am zis să ne acoperim acum", a declarat expertul Orange Sport. 

După ce l-a adus pe fundaşul estonian, FCSB vrea să transfere şi un atacant

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearumihai stoicatransferuri fcsbionut nedelcearu transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare