Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Joonas Tamm a semnat cu FCSB! ”Clubul nostru îi urează bun venit!”

OFICIAL | Joonas Tamm a semnat cu FCSB! ”Clubul nostru îi urează bun venit!”

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Joonas Tamm, 30 de ani.

OFICIAL | Joonas Tamm a semnat cu FCSB! ”Clubul nostru îi urează bun venit!”

După ce a pierdut un nou titlu în faţa FCSB-ului, Gigi Becali a anunţat că vrea să întărească compartimentul defensiv, acolo unde FCSB a avut de suferit în actualul sezon. MM Stoica a căutat un fundaş potrivit pentru FCSB şi l-a găsit. 

FCSB a oficializat, azi, mutarea! Joonas Tamm a semnat cu roş-albaştri şi se va alătura lotului condus de Anton Petrea!

Tamm a venit la FCSB liber de contract după ce a părăsit în martie clubul ucrainian Vorskla Poltava.

”Bine ai venit, Joonas Tamm!

FCSB anunţă că fundaşul Joonas Tamm a devenit, începând de luni, 11 iulie, jucătorul nostru.

Internaţionalul estonian în vârstă de 30 de ani a efectuat vizita medicală şi se va alătura lotului condus de Anton Petrea marţi dimineaţă.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn şi a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundaşul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) şi Vorskla Poltava (Ucraina)”, a fost mesajul postat de FCSB pe pagina oficială de Facebook. 

Ce a spus MM Stoica despre noul fundaş: 

”O să mai vină un jucător, un internaţional. Mâine cred că o să-l putem anunţa. Nu e român. E fundaş central, ca să nu mai fie probleme. Pe undeva aveam aşa... Nu poţi aduce străini să concureze pe aceeaşi poziţie, nu-l aduci să stea pe bancă. Efectiv, nu am găsit român. Este un jucător de picior drept, 1.92, a jucat mult în carieră fundaş central stânga.

Am pornit discuţii cu Nedelcearu, nu-l puteam aştepta, că spunea că are ceva discuţii în Italia. Nu-l puteam aştepta, e important debutul de sezon, în Superligă şi preliminariile Conference League. De aia am zis să ne acoperim acum şi vor fi trei fundaşi centrali străini, Haruţ, Lixandru şi Ovidiu Popescu.  De mult vorbesc cu el.

De asta am vrut să vorbesc şi cu staff-ul tehnic. Anul trecut am avut probleme, iar Iulian Cristea va reveni în ianuarie. Nu ne permitem. Bouhenna a fost accidentat, a pierdut pregătirea. Dawa a făcut entorsă, a fost uşoară şi a jucat o repriză. Vedem mâine dacă poate juca, face nişte teste. Mâine o să vedem”, a spus MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: joonas tammfcsb 

viewscnt
Articole similare