Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Moruţan, anunţat! Antrenorul clubului unde va juca l-a dat de gol: "Va fi prezentat"

Transferul lui Moruţan, anunţat! Antrenorul clubului unde va juca l-a dat de gol: "Va fi prezentat"

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Olimpiu Moruţan (23 de ani) a fost anunţat. Antrenorul echipei care-l transferă de la Galatasaray l-a dat de gol pe mijlocaşul român şi a dezvăluit că acesta va fi prezentat oficial în scurt timp. Galatasaray îl trimite, sub formă de împrumut, la Sivasspor.

Galatasaray vrea să scape de Olimpiu Moruţan la doar un an de când l-a cumpărat de la FCSB, în schimbul a 3,5 milioane de euro. Antrenorul clubului unde va fi cedat de Galata a dat de gol plecarea lui Moruţan şi a anunţat că românul urmează să fie prezentat la echipă.

Transferul lui Moruţan, anunţat! Antrenorul clubului unde va juca l-a dat de gol: "Va fi prezentat"

Olimpiu Moruţan e cu bagajele făcute la Galatasaray. La doar un an de când a fost cumpărat de turci, aceştia se pregătesc să-l împrumute. Presa din Turcia scrie despre viitoarea destinaţie a lui Olimpiu Moruţan, care pare să fie Sivasspor, echipă din Superliga turcă.

Antrenorul viitoarei echipe a lui Olimpiu Moruţan a dat de gol plecarea sa de la Galatasaray şi a anunţat că românul urmeaăz să fie prezentat oficial în câteva zile, sub formă de împrumut. "L-am cerut pe Moruţan, va fi anunţat în câteva zile ca împrumut la Sivasspor", a declarat Calimbay, potrivit aspor.com.tr.

Sivasspor a terminat sezonul trecut din campionatul Turciei pe locul 10 în clasament.

Despre Olimpiu Moruţan s-a scris, în urmă cu câteva săptămâni, că este dorit şi de PAOK Salonic, unde Răzvan Lucescu l-a cerut, tot sub formă de împrumut. Sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a marcat de trei ori şi a livrat cinci pase de gol în 33 de meciuri jucate pentru Galatasaray, în 1.418 minute jucate.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransferimprumutsivassporgalatasaray 

viewscnt
Articole similare