Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Turcia, direct în play-off-ul Ligii Campionilor. Olimpiu Moruţan, dorit de o campioană din Europa

Din Turcia, direct în play-off-ul Ligii Campionilor. Olimpiu Moruţan, dorit de o campioană din Europa

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan are şanse mari de a se despărţi în această vară de Galatasaray, iar pe numele său au apărut mai multe oferte în ultima vreme.

Olimpiu Moruţan, dorit de o echipă play-off-ul Ligii Campionilor

Cel mai recent nume care s-a înscris pe lista ”peţitoarelor” pentru obţinerea serviciilor mijlocaşului de 23 de ani este FC Copenhaga, campioana Danemarcei, conform Playsport.

Formaţia daneză l-a dorit pe Moruţan şi în vara trecută, pentru care a oferit trei milioane de euro.

Gigi Becali a refuzat suma respectivă şi l-a cedat pe român la Galatasaray în schimbul a 4,1 milioane de euro, conform site-ului de specialite transfermarkt.com.

Acum însă, FC Copenhaga vrea să facă o nouă ofertă pentru mijlocaşul român.

Olimpiu Moruţan a fost şi pe radarul celor de la Ankaragucu, formaţie nou-promovată în prima ligă turcă, care dorea să-l împrumute, dar negocierile au fost închise.

Prin urmare, jucătorul aşteaptă alte oferte, astfel că ar putea ajunge în capitala Danemarcei.

FC Copenhaga a terminat pe prima poziţie ultima ediţie a campionatului naţional din Danemarca. A fost cel de-al 14-lea trofeu de campioană din palmaresul clubului.

Astfel, formaţia din Copenhaga este prezentă în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde aventura acesteia spre grupe începe direct din play-off.

Cotat în prezent la 3,5 milioane de euro, Moruţan a avut un prim sezon dificil în Turcia. A jucat în 33 de partide şi a marcat de trei ori. A livrat şi cinci pase decisive.

Într-un sezon în care Galatasaray a schimbat trei antrenori, randamentul internaţionalului român a fost din ce în ce mai scăzut, iar Giovanni Becali a vorbit despre situaţia sa şi a celuilalt român de la echipă, Alex Cicâldău.

”Am fost plecat pentru o zi la Istanbul. Am ieşit seara la o discuţie cu noul preşedinte, cu noul antrenor, Okan Buruk. Doream să ştiu ce se întâmplă cu românii noştri, cu Cicâldău şi cu Moruţan. Nu s-a luat nicio decizie.

Ei mi-au vorbit bine inclusiv de Moruţan, pe care presa turcă l-a transferat în liga a doua. Moruţan e mai retras, dar e fotbalist. Au încredere în el!”, declara Giovanni Becali, pentru Fanatik, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare