Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de planuri la Galatasaray. Olimpiu Moruţan are oferta pe masă: ”Rămâne în Turcia!”

Schimbare de planuri la Galatasaray. Olimpiu Moruţan are oferta pe masă: ”Rămâne în Turcia!”
Comentarii

Olimpiu Moruţan are zilele numărate la Galatasaray. Mijlocaşul român ar putea rămâne, totuşi, în Turcia. Mai multe echipe din Superliga Turciei îl doresc pe internaţionalul român.

Schimbare de planuri la Galatasaray. Olimpiu Moruţan are oferta pe masă: ”Rămâne în Turcia!”

Olimpiu Moruţan a avut parte de un start perfect la Galatasaray. Imediat după transferul de la FCSB, din vara anului trecut, mijlocaşul de 23 de ani s-a impus în echipa de start a lui Fatih Terim şi a avut evoluţii extrem de apreciate.

Însă, odată cu trecerea timpului, Olimpiu Moruţan a început să dezamăgească, la fel ca tot restul lotului. 

Imediat după ce a promovat în prima ligă, Ankaragucu a dat drumul perioadei de transferuri, iar Olimpiu Moruţan este primul pe lista de mercato.

Galatasaray e decisă să îl împrumute pe Olimpiu Moruţan, iar echipa turcă a primit deja o ofertă în acest sens, din partea unei alte formaţii din Superliga Turciei, anunţă fanatik.com.tr.

“Echipele din Super Lig îl doresc pe mijlocaşul român Olimpiu Moruţan. A aflat că o echipă a depus deja o ofertă oficială la clubul Galatasaray. Este vorba de un împrumut, rămâne în Turcia dacă se vor înţelege cele două părţi”, menţionează sursa citată.

De asemenea, presa din Turcia a susţinut că Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat inclusiv în liga secundă. 

  • 4 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Olimpiu Moruţan în cele 40 de meciuri jucate pentru Galatasaray în actualul sezon, în toate competiţiile
  • 3,5 milioane de euro valorează Olimpiu Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Galatasaray vrea să reconstruiască după un sezon dezastruos, în care s-a clasat pe locul 13 din 20 în campionat.

Impresarul Giovanni Becali a fost, pentru o zi, la Istanbul şi a discutat cu oficialii lui Galatasaray despre situaţia lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan. 

BREAKING | Moruţan, OUT de la Galata. Mijlocaşul semnează deja cu o altă echipă. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul fotbalist al FCSB-ului

Afla mai multe despre: olimpiu morutangalatasaraysuperliga turca 

viewscnt
Articole similare