Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT ”Ne luăm la revedere de la Mirko!”. Universitatea Craiova i-a anunţat plecarea lui Pigliacelli

NEWS ALERT ”Ne luăm la revedere de la Mirko!”. Universitatea Craiova i-a anunţat plecarea lui Pigliacelli
Comentarii

Mirko Pigliacelli va ajunge în această vară la Palermo! Clubul oltean a anunţat că va juca în weekend ultima partidă în tricoul Craiovei.

”Ne luăm la revedere de la Mirko!”. Universitatea Craiova i-a anunţat plecarea lui Pigliacelli. Când va juca ultima partidă

Mirko Pigliacelli se va întoarce în Italia după patru sezoane petrecute în prima divizie din România. Portarul de 29 de ani se va transfera la Palermo, formaţie nou-promovată în Serie B.

Universitatea Craiova a anunţat azi: ”Vineri, la meciul cu Sepsi, ne luăm la revedere de la Mirko! Acesta va îmbrăca echipamentul Ştiinţei pentru ultima dată”.  Clubul din Bănie l-a adus pe Pigliacelli de la Pro Vercelli în vara anului 2018, iniţial sub formă de împrumut. Ulterior, oltenii l-au achiziţionat definitiv pentru suma de 300.000 de euro.

Dar, după patru ani petrecuţi la Craiova, Mirko Pigliacelli va pleca din România şi se va întoarce în ţara natală, la Palermo.

Astfel, în absenţa sa, poarta clubului din Bănie ar urma să fie apărată de David Lazar.

  • 140 de meciuri are Pigliacelli la CSU Craiova în 4 sezoane

Pigliacelli visa să joace pentru naţionala României

În luna martie, Mirko Pigliacelli anunţa că vrea să obţină cetăţenia română şi să evolueze pentru echipa naţională a României.

”Am vorbit deja să-mi fac paşaport românesc, o vom face, cred că în iunie se va rezolva. Cu paşaportul, sper să am şi o şansă de a juca pentru naţionala României.

Dacă s-ar întâmpla acest lucru, ar fi un lucru foarte frumos să mă retrag de la Universitatea Craiova, îmi doresc lucrul acesta”, declara portarul Craiovei, al cărui contract expiră în iunie 2023.

Mutările realizate de Craiova în acest mercato

  • ANTRENOR: Laszlo Balint (nou)
  • VENIRI: Raul Silva (Braga), Ivan Martic (FC Sion)
  • REVENIRI: Marieş (Poli Iaşi), V. Constantin (FC Braşov), L. Popescu (FC Braşov)
  • PLECĂRI: M. Constantin (FC Argeş), Ov. Bic (U Cluj), A. Trică (CSA Steaua), Conte (liber), Borţa (Petrolul), Houri (Fehervar)

Universitatea Craiova s-a reorientat după plecarea lui Mirko Pigliacelli. Mihai Rotaru i-a pus la dispoziţie un nou portar lui Laszlo Balint

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare