Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cătălin Carp a semnat cu noua echipă! Destinaţie surprinzătoare pentru internaţionalul moldovean

OFICIAL | Cătălin Carp a semnat cu noua echipă! Destinaţie surprinzătoare pentru internaţionalul moldoveangalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Cătălin Carp (28 de ani) a părăsit-o pe Dinamo în urma retrogradării echipei şi a semnat cu o nouă formaţie. Internţionalul moldovean a ales o destinaţie mai mult decât surprinzătoare, după ce a petrecut doar nouă luni alături de echipa alb-roşie.

Sosit la Dinamo în octombrie 2021, Cătălin Carp a fost unul dintre jucătorii aduşi la insistenţele lui Iuliu Mureşan, care a încercat să îl transfere de mai multe ori.

Fostul administrator special din Ştefan cel Mare anunţase venirea internaţionalului moldovean în septembrie, dar, între timp, acesta s-a sucit şi l-a lăsat pe Mureşan cu ochii în soare.

La aproape două luni după ce refuzase oferta ”câinilor”, Cătălin Carp a ajuns până la urmă la Dinamo, urmând să însumeze 15 apariţii şi două goluri în tricoul alb-roşu.

După un npu sezon în care s-a zbătut la coada clasamentului, Dinamo nu a mai putut evita inevitabilul pentru a treia oară şi a retrogradat.

Plecări în masă de la club au avut loc apoi, cu foarte puţini jucători alegând să continue alături de ”câini” în Liga 2, majoritatea dintre aceştia provenind din propria pepinieră.

Însă, Cătălin Carp nu a fost unul dintre aceştia. Moldoveanul a clarificat că nu va rămâne la club în cazul retrogradării, iar miercuri a fost prezentat la noua sa echipă.

Cătălin Carp a semnat cu noua echipă

Mijlocaşul a semnat oficial cu FC Ufa, echipă din al doilea al doilea eşalon rusesc, pe care a mai reprezentat-o pentru patru ani în carieră.

Destinaţia aleasă este mai mult decât surpinzătoare, având în vedere războiul dintre Rusia şi Ucraina şi plecările în masă din campionatul rusesc cauzate de acesta.

Cătălin Carp revine la FC Ufa, mijlocaşul moldovean a semnat un contract cu clubul nostru. Cătălin Carp a jucat deja la echipa noastră, din ianuarie 2017 până în ianuarie 2021.

Mijlocaşul a jucat 90 de meciuri pentru FC Ufa şi a marcat trei goluri. După ce a părăsit clubul Ufa, Carp a semnat un contract cu Tambov, pentru care a jucat nouă meciuri în partea de primăvară a sezonului. 

Sezonul 21/22, Cătălin l-a petrecut în campionatul României, a jucat 15 meciuri şi a marcat două goluri pentru Dinamo Bucureşti. Ne bucurăm să-l reprimim pe Cătălin în echipa noastră! Împreună spre mari victorii!”, se arată în mesajul postat de Ufa.

Afla mai multe despre: cătălin carp 

viewscnt
Articole similare