Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul propus în direct FCSB-ului! MM, reacţie vehementă: ”Ferească Dumnezeu” | VIDEO EXCLUSIV

Atacantul propus în direct FCSB-ului! MM, reacţie vehementă: ”Ferească Dumnezeu” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, alături de MM Stoica, Andrei Vochin a sugerat că FCSB ar putea beneficia de prezenţa unui anumit jucător în atac. managerul general al roş-albaştrilor a avut o reacţie vehementă la adresa propunerii şi a afirmat că nici nu se ia în calcul o asemenea opţiune.

Odată cu venirea lui Joonas Tamm (30 de ani) la club, FCSB şi-a definitivat oarecum lotul, deşi mai este în căutarea unei ”dubluri” pentru postul de aripă dreapta.

În cel mai rău caz, Alexandru Musi (17 ani) va fi ”secundul” titularului Andrei Cordea (23 de ani), după ce Dorin Rotariu (26 de ani) a ales să refuze oferta roş-albaştrilor.

Dacă defensiva a fost cu adevărat întărită în această vară, atacul a rămas ”neglijat”, cu Florin Tănase (27 de ani) urmând să fie titular, iar Ianis Stoica (19 ani), Andrei Dumiter (23 de ani) şi Ivan Mamut (25 de ani) variantele de avarie.

Totuşi, în caz de orice, Andrei Vochin a punctat că Joonas Tamm ar putea evolua pe postul de vârf, întrucât a mai făcut-o în cariera sa.

MM Stoica a avut o reacţie vehementă la adresa propunerii şi a afirmat că nici nu se ia în calcul ca jucătorul adus să joace fundaş central să fie folosit în linia ofensivă.

Propunere în direct pentru atacul FCSB-ului

Andrei Vochin

-Mie mi s-a părut că pentru nivelul campionatului României, e un jucător bun. L-am urmărit ca fundaş central, trebuie să fac precizarea asta, ca fundaş central joacă... unde l-am văzut eu, l-am văzut jucând în trei în majoritatea timpului.

Mie îmi plac fundaşii care în primul rând sunt fundaşi, care îşi câştigă duelurile unu la unu adică, duelurile de forţă. Mi se pare că nu are o viteză de reacţie extraordinară, dar la duelurile de forţă mi se pare că e puternic, în duelul aerian e bun.

Pentru campionatul României mi se pare bun, dar trebuie să vedem şi la nivel internaţional, acolo mnu am comparat încă. Iar, în caz de forţă majoră, poate fi folosit atacant fără probleme.

MM Stoica

-Ferească Dumnezeu! Deci asta e o chestie care... eu am rămas uimit când am citit prostiile astea, nu, niciun caz de forţă nu va fi... nici nu s-a pus vreodată problema, nici măcar nu am discutat, ore întregi cât am discutat, de chestia asta.

Andrei Vochin

-Are meciuri când a jucat atacant.

MM Stoica

-Ştiu, dar nu de aia l-am adus.

Afla mai multe despre: joonas tamm 

viewscnt
Articole similare