Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudor Băluţă, dorit de FCSB înainte de a semna cu Farul Constanţa: "Gigi Becali e fanul lui. Ne-a spus că nu revine în România" | EXCLUSIV

Tudor Băluţă, dorit de FCSB înainte de a semna cu Farul Constanţa: "Gigi Becali e fanul lui. Ne-a spus că nu revine în România" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Tudor Băluţă (23 de ani) va fi revitalizat de Gică Hagi la Farul Constanţa. Mijlocaşul a revenit în România, unde a fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB.

Gigi Becali l-a dorit pe Tudor Băluţă la FCSB

Cât timp a fost fotbalistul Viitorului Constanţa, Tudor Băluţă a avut o ascensiune care l-a adus în atenţia echipelor din străinătate. Fostul component al naţionalei U21, cu care a jucat semifinala de la EURO 2019, a fost interesant şi pentru Gigi Becali, care s-a declarat un admirator al său. 

Marţi, Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa din postura de jucător liber de contract, după ce n-a avut succes în străinătate. 

În anii în care nu a jucat la Brighton, Dinamo Kiev sau ADO, Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru fostul mijlocaş al naţionalei. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că s-a luat legătura cu un reprezentant al jucătorului, care a transmis că Tudor Băluţă nu revine în România.

Mai mult, Tudor Băluţă câştiga un salariu mare pentru remuneraţiile din fotbalul românesc. 

"Noi am luat legătura cu el acum ceva timp, Gigi e fanul lui şi ne-a spus cine ne-a spus că nu se întoarce în România sub nicio formă. Avea 45.000 de euro salariu", a declarat expertul Orange Sport. 

Măcinat de accidentări cât timp a stat departe de fotbalul românesc, fotbalistul nu s-a acomodat la echipele la care a jucat. 

Jucătorul pentru care Brighton a plătit aproximativ 3 milioane de euro a evoluat într-un singur meci pentru echipa din Anglia, apoi a fost împrumutat la Dinamo Kiev, unde a bifat doar trei meciuri, din cauza unei accidentări. 

Refăcut, Băluţă a fost împrumutat la ADO Den Hag, în Ţările de Jos, unde a prins doar patru meciuri. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: tudor baluta fcsbfcsbgigi becalimihai stoicatudor baluta transfergica hagi 

viewscnt
Articole similare