Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pleacă fundaşul abia sosit la FCSB? MM Stoica admite. Situaţia apărută peste noapte: "Cu greu te desparţi"

ULTIMA ORĂ | Pleacă fundaşul abia sosit la FCSB? MM Stoica admite. Situaţia apărută peste noapte: "Cu greu te desparţi"

FCSB

Comentarii

O situaţie apărută peste noapte la FCSB l-ar putea forţa pe un fundaş central abia sosit în lotul lui Toni Petrea să părăsească echipa. Managerul general Mihai Stoica a admis că decizia va fi luată de finanţatorul Gigi Becali.

Pleacă fundaşul abia sosit la FCSB? Ce spune Mihai Stoica

FCSB a reuşit să aglomereze postul de fundaş în doar câteva săptămâni, după ce a rămas fără soluţii după plecarea lui Andrei Miron şi accidentarea lui Iulian Cristea. 

Gigi Becali şi Mihai Stoica au hotărât venirile lui Dawa, Tamm şi Bouhenna, iar transferurile au dus la scoaterea din cărţi a lui Mihai Lixandru. Mai mult, inclusiv Ovidiu Popescu pare să aibă un avantaj în faţa tânărului care mai are contract cu FCSB până în 2025. 

Deşi s-a insistat pentru păstrarea lui Mihai Lixandru şi reprofilarea sa ca fundaş central, FCSB l-ar putea împrumuta din nou, după ce abia a sosit de la CS Mioveni. Bucureştenii nu doresc să-i blocheze creşterea şi l-ar putea trimite la o altă echipă, pentru a evolua. 

Mihai Stoica a fost întrebat dacă Lixandru va pleca în aceste condiţii şi a recunoscut că se opune, deşi nici nu i-a putut garanta şederea jucătorului. 

"Mă cam opun să-l dăm (n.r. - pe Lixandru), că-mi place foarte mult. Dacă Gigi va hotărî să-l dăm împrumut, sunt multe echipe care l-ar lua.

Lixandru mi-a plăcut foarte mult, a fost o surpriză mare. E un jucător de care greu te desparţi. Să vedem ce se întâmplă, dacă se definitivează lotul", a declarat expertul Orange Sport. 

Pentru prima etapă a Superligii, Toni Petrea şi conducătorii de la FCSB au fixat cuplul de fundaşi centrali. Dawa şi Haruţ vor fi apărătorii centrali pentru debutul în campionat. FCSB - U Cluj are loc duminică, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Avem trei fundaşi centrali de talie plus Denis Haruţ, care ne-a explicat că e fundaş central plus Ovidiu Popescu. Dawa şi Haruţ joacă în prima etapă", a mai spus oficialul FCSB, Mihai Stoica. 

Mihai Lixandru are 21 de ani şi evoluează pe poziţia de mijlocaş defensiv, iar în sezonul trecut a fost împrumutat de FCSB la Gaz Metan, în prima parte a stagiunii, şi la CS Mioveni în cea de-a doua.

  • 250 de mii de euro valorează Lixandru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol şi 1 pasă decisivă a reuşit Lixandru în cele 30 de meciuri jucate în sezonul trecut
 
  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicamihai lixandrutammfundas fcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare