Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Armenii l-au impresionat pe Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj, comparaţie inedită: "Au venit cu charter. Stau la un hotel, au rezervat 41 de camere"

Armenii l-au impresionat pe Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj, comparaţie inedită: "Au venit cu charter. Stau la un hotel, au rezervat 41 de camere"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că după părerea sa nu mai există echipe mici, cu atât mai mult în Liga Campionilor.

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - Piunik

CFR Cluj va întâlni Piunik Erevan, miercuri seară, pe teren propriu, de la ora 21:30, în manşa secundă a primului tur preliminar al Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 0-0.

De la an la an, echipele mai slab cotate decât cele din România îl impresionează pe Dan Petrescu. 

Înaintea partidei cu Piunik, "Bursucul" a făcut o comparaţie inedită şi şi-a exprimat din nou temerile. 

„Ultima oară când am jucat cu o echipă din Armenia la Cluj, ei au venit cu 10 ore înaintea meciului, obosiţi. Acum, cei de la Pyunik au venit cu charter. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, au rezervat 41 de camere, toate single. Au condiţii foarte bune! Am înţeles că au şi o primă foarte mare.

Eu oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale. Acum trebuie să faci rezultate. Toate echipele din lume sunt acum pregătite, au staff-uri puternice, aleargă. 

Sunt conştient de importanţa acestui meci. Fotbalul este imprevizibil. Nu mai contează nimic din ce a fost. Doar meciul următor contează, atât pentru club, cât şi pentru antrenor

Adversarii sunt puternici, sunt foarte bine pregătiţi şi sunt conştient de importanţa şi greutatea acestui meci. Fotbalul este imprevizibil. Nu mai există echipe mici, mai ales aici, în Liga Campionilor. CFR a pierdut cu o echipă din Luxemburg, am avut probleme cu o echipă din Malta”, a declarat Dan Petrescu înainte de CFR Cluj - Piunik. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare