Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru fotbalişti dintr-o lovitură la Rapid! Transferurile, în linie dreaptă şi Mutu îi poate folosi de la primul meci, cu CFR Cluj | OFICIAL

Patru fotbalişti dintr-o lovitură la Rapid! Transferurile, în linie dreaptă şi Mutu îi poate folosi de la primul meci, cu CFR Cluj | OFICIAL

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a scăpat de cea mai delicată problemă din această vară, iar Adrian Mutu îi poate folosi pe cei patru fotbalişti transferaţi încă de la primul meci oficial, cu CFR Cluj.

Cei patru fotbalişti transferaţi la Rapid, securizaţi prin decizia luată de conducere

Pauza de vară a început cum nu se poate mai bine la Rapid Bucureşti, unde a ajuns Dan Şucu, cel care a devenit acţionar în club cu 49% dintre acţiuni. Odată cu venirea afaceristului au sosit şi transferurile. 

Giuleştenii au semnat cu Andrei Ciobanu, Florin Ştefan, Paul Iacob şi Valentin Costache, dar situaţia lor a fost incertă până în urmă cu câteva zile. 

Deşi Adrian Mutu şi-ar mai dori dubluri pe posturi importante şi un atacant, rapidiştii au riscat să nu-i poată folosi nici măcar pe cei patru care s-au alăturat lotului şi care au făcut pregătirea din vară. 

Totuşi, o veste bună de ultim moment a fost anunţată de club. Adrian Mutu are siguranţa că-i poate folosi pe cei patru fotbalişti transferaţi încă de la debutul în noul sezon: "Interdicţia de a legitima jucători, primită de Rapid, a fost ridicată de FIFA, după plata datoriei către Julio Cesar, astfel că lotul va fi complet la meciul de sâmbătă, cu CFR Cluj!", a anunţat, oficial, Rapid Bucureşti. 

Andrei Ciobanu, Florin Ştefan, Paul Iacob şi Valentin Costache pot debuta sâmbătă, în prima etapă din Superligă, în CFR Cluj - Rapid Bucureşti, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Situaţia sportivă a clubului s-a remediat după ce acţionarii au decis achitarea sumei de 600.000 de euro aferentă cazului lui Julio Cesar. În caz contrar, Rapid Bucureşti ar fi riscat chiar şi o depunctare. 

Omul de afaceri Victor Angelescu, acţionar al FC Rapid, a declarat că gruparea giuleşteană a făcut plata pentru Julio Cesar, dar consideră că decizia este una nedreaptă. 

  • "Considerăm în continuare că decizia este una nedreaptă, deoarece noi am luat totul de la zero, am plătit deja pentru a duce mai departe numele Rapid, şi astfel vom continua acţiunea în instanţă, însă am preferat să plătim pentru ca suporterii noştri să fie siguri că binele clubului este întotdeauna pe primul loc", a susţinut Victor Angelescu. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

 

Afla mai multe despre: rapid bucurestiadrian mutuandrei ciobanuflorin stefanpaul iacobvalentin costache 

viewscnt
Articole similare