Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Dinamo a bătut palma cu noul antrenor! "Ne dorim cu toţii să urcăm". Lovitura dată şi transferurile surprinzătoare aşteptate de tehnician | EXCLUSIV

FC Dinamo a bătut palma cu noul antrenor! "Ne dorim cu toţii să urcăm". Lovitura dată şi transferurile surprinzătoare aşteptate de tehnician | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Patronul echipei ACS FC Dinamo, Nicolae Badea, a ales antrenorul cu care abordează sezonul din Liga 4. Andrei Cristea a oferit un prim interviu după ce a acceptat postul, pentru Orange Sport, în care a oferit detalii despre mutare. De asemenea, ex-atacantul vrea să convingă jucători de la Dinamo 1948, din Liga 2, să i se alăture.

Andrei Cristea, antrenorul ales de Nicolae Badea pentru ACS FC Dinamo

ACS FC Dinamo, clubul în Liga 4, a dat o lovitură de imagine după ce l-a convins pe Andrei Cristea să antreneze echipa. Cu o experienţă pe banca tehnică la Poli Iaşi, în Liga 1, fostul golgheter al Ligii i-a mulţumit lui Nicolae Badea pentru şansa pe care i-a dat-o şi a vorbit despre noul său club. 

"M-am gândit foarte bine la această solicitare, am mai avut şi alte discuţii în alte părţi, dar pentru mine cea mai oportună situaţie a fost aceasta, de a alege proiectul FC Dinamo. Cred în acest proiect, îi mulţumesc domnului Badea pentru încredere şi îmi doresc foarte mult să reuşim. Este o etapă din istoria acestui club şi îmi doresc s-o parcurgem bine şi să facem performanţă. 

Ţin foarte mult la organizare şi disciplină. Am şi vorbit cu preşedintele clubului şi am comandat deja un echipament. Îmi doresc foarte mult să facem un cantonament de vară, cu o pregătire de bază, pe care să o parcurgem împreună. 

Domnul preşedinte Badea mi-a făcut această propunere de mult timp şi îi mulţumesc pe această cale, îi mulţumesc că m-a aşteptat să mă decid şi cred că vom face lucrurile aşa cum ne dorim. 

O responsabilitate mare mai ales când o iei de jos, iar foarte multe lucruri rămân pe umerii antrenorului şi tocmai de aia am şi încercat să organizez clubul cu preşedinte, director sportiv, manager de academie, să fac un staff care să înţeleagă ce vreau eu şi atunci e clar că lucrurile vor mai uşore pentru antrenor", a declarat Andrei Cristea pentru Orange Sport. 

Cu trei echipe cu numele de Dinamo, una în Liga 2, alta în Liga 3, Andrei Cristea îşi doreşte ca ACS FC Dinamo să promoveze, semn că Nicolae Badea are intenţii serioase cu echipa sa, 

"Faptul că am acceptat acest proiect e o garanţie că ne dorim cu toţii să urcăm. Dacă se poate, cât mai rapid, pentru că nimeni nu te aşteaptă şi avem nevoie de rezultate", a mai spus fostul atacant. 

Andrei Cristea vrea jucători de la Dinamo din Liga 2

ACS FC Dinamo poate profita de situaţia echipei din Liga 2, pentru care a jucat. Andrei Cristea a recunoscut că a luat legătura cu jucători de la Dinamo 1948, pentru a-i transfera la echipa lui Nicolae Badea. 

"Sunt discuţii, da, au fost discuţii şi cu astfel de jucători. Să înţeleagă şi ei să vină să muncească. La mine mai important e grupul decât vedeta şi îmi doresc foarte mult să menţin un grup unit şi să tragă toţi la aceeaşi căruţă. 

Îmi doresc să facem o echipă competitivă, cu jucători tineri, dar şi cu experienţă. Sunt convins că la ora începerii campionatului vom fi o echipă bună, care ştie ce vrea. 

Bineînţeles că cei mai importanţi într-un club sunt jucătorii de fotbal. Deja am luat legătura cu foarte mulţi dintre ei", a adăugat antrenorul ales de Nicolae Badea, în interviul acordat Orange Sport. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: andrei cristeanicolae badeadinamo nicolae badeanicolae badea acs fc dinamo 

viewscnt
Articole similare