Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea a preluat un ”grand” al fotbalului românesc: ”Cred că o să fie bine”

Andrei Cristea a preluat un ”grand” al fotbalului românesc: ”Cred că o să fie bine”

Fotbal intern

Comentarii

Retras din activitate pe parcursul ultimului sezon, după o scurtă perioadă la Mioveni, Andrei Cristea (38 de ani) a preluat un ”grand” al fotbalului românesc şi a dezvăluit ce obiective îşi propune înaintea celei de a doua aventuri pe banca tehnică.

Andrei Cristea s-a retras din activitate şi a făcut imediat pasul pe banca tehnică, la doar câteva luni după ce şi-a agăţat oficial ghetele în cui.

Fostul internaţional român ocupase postul de antrenor al lui Poli Iaşi, dar a fost scos din funcţie după doar trei meciuri, în urma unor derapaje grosolane la adresa arbitrului Radu Petrescu.

Cristea şi-a reluat cariera de jucător pentru scurt timp în urma acelui incident, dar, după ce nu şi-a găsit o nouă echipă, a decis că vrea să urmeze paşii pentru a deveni antrenor.

Iar acesta a primit deja şi primul post: Andrei Cristea a fost instalat la ACSFC Dinamo, din Liga 4, patronată de Nicolae Badea, care deţine palmaresul de după 2000 al ”câinilor” şi siglele.

Acesta a confirmat că a preluat echipa şi a dezvăluit că îşi propune din primul sezon promovarea în Liga 3, unde se află deja o altă Dinamo, CS.

Fostul atacant a vorbit şi despre posibilitatea de a aduce jucători de la Dinamo din Liga 2, deşi a recunoscut că, în stadiul în care este echipa, nu ştie dacă va putea ”fura” pe cineva.

Andrei Cristea a preluat un ”grand” al fotbalului românesc

Am văzut mai mulţi (n.r. jucători), să sperăm că ajungem la o înţelegere. Sunt tineri de viitor, de fapt, vreau să fac un mix între puşti şi jucătorii cu experienţă.

(n.r. de la Dinamo din Liga 2 te tentează vreun jucător?) Sunt discuţii, de fapt, au fost, vedem. Nu ştim situaţia lor deocamdată, ce planuri au.

Mi-aş dori să jucăm pe «Granitul», o suprafaţă nouă, un sintetic bun. Pe Dinamo oricum se dărâmă… cred că o să fie bine.

Îmi doresc să promovăm în eşalonul al treilea cât se poate de repede. Vom avea un mix între tineri şi jucători cu experienţă.

Vreau să o iau frumos, de la zero”, a declarat Andrei Cristea, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare