Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, ofertat să revină pe banca tehnică: ”Sunt la curent cu tot” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, ofertat să revină pe banca tehnică: ”Sunt la curent cu tot” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Viorel Moldovan (50 de ani) este liber de contract după despărţirea de Petrolul Ploieşti, din martie 2021. Tehnicianul s-a bucurat până acum de timp liber alături de familia sa, dar a dezvăluit că a fost ofertat să revină pe banca tehnică.

Viorel Moldovan a fost unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria României, marcând 25 de goluri în 70 de apariţii sub tricolor, dar nu a avut parte de acelaşi succes şi ca antrenor.

Acesta nu a petrecut mai mult de doi ani pe banca niciunei echipe, iar CV-ul său cu siguranţă nu este cel mai impresionant, singurul trofeu câştigat de acesta fiind Liga 2, alături de Chindia.

Totuşi, Moldovan rămâne un antrenor apreciat la nivelul Ligii 2, astfel că pauza luată în urma eşecului de la Petrolul Ploieşti a fost oarecum surprinzătoare.

De peste un an, tehnicianul de 50 de ani este liber de contract şi se bucură de timp departe de fotbal, deşi a recunoscut că încă ştie tot ce se petrece pe la noi.

Într-un interviu cu Orange Sport, Viorel Moldovan a dezvăluit că a fost ofertat de mai multe ori să se întoarcă pe banca tehnică, dar că, deocamdată, nu a primit vreo propunere care să-l motiveze să revină.

Viorel Moldovan, ofertat să revină pe banca tehnică

Microbul este, dar am mai stat şi chiar e bine de multe ori să stai mai departe, să ai o imagine de ansamblu a tot ceea ce se întâmplă.

Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, mă uit la ştiri, mă uit la jocuri, mă uit la echipe şi văd ce transferuri au făcut, ce au adus, ce a plecat.

Cam subţire faţă de alte sezoane, dar sunt la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul nostru, este şi normal.

Mai am discuţii cu unii, cu alţii, provin din fenomen, încă sunt în fenomen, chiar dacă deocamdată nu am nimic vizavi de meseria pe care o practic.

Am avut, am refuzat, am considerat că nu sunt suficient de bune ofertele pe care le-am primit.  E bine de multe ori să aştepţi, chiar dacă se spune de multe ori să fii în priză.

Sunt şi alte lucruri mult mai importante decât fotbalul, din punctul meu de vedere. Să ştiţi că se poate şi fără fotbal să mă adaptez.

Asta nu înseamnă că nu voi reveni, rămâne de văzut”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare