Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, cu sufletul rupt după ce s-a despărţit de încă un fotbalist de la FC Botoşani: "E ca atunci când a plecat Ongenda. Are ofertă foarte bună" | EXCLUSIV

Valeriu Iftime, cu sufletul rupt după ce s-a despărţit de încă un fotbalist de la FC Botoşani: "E ca atunci când a plecat Ongenda. Are ofertă foarte bună" | EXCLUSIVgalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul Mihai Teja îşi va începe mandatul la FC Botoşani fără căpitanul echipei. Valeriu Iftime a recunoscut că pierde încă o vedetă a echipei.

Valeriu Iftime a anunţat încă un transfer de la FC Botoşani

FC Botoşani pierde jucători importanţi de la sezon la sezon. De această dată a venit rândul mijlocaşului albanez Enriko Papa să plece. Valeriu Iftime a asemănat transferul căpitanului cu plecarea lui Ongenda, un jucător pe care afaceristul l-a îndrăgit.

"Pentru mine, e sentimentală (n.r. - plecarea lui Enirko Papa), în primul rând. Când a plecat Hervin Ongenda, am rămas o săptămână... Nu puteam să vin la fotbal. Acum, dacă pleacă Papa, de asemenea...

Aveam nevoie de un căpitan adevărat şi Papa ştia limba română, era ceea ce mi se părea mie că un căpitan trebuie să facă, adică să stăpânească în vestiar foarte multe probleme şi poată şi afară. Să calmeze înainte de a veni antrenorul în spatele lui. 

Dacă am puterea să găsesc altul, dar voi găsi. În orice caz, are oferta bună acum şi nu am cum să îl ţin, ţin prea mult la el să nu îi dau drumul. 

El a semnat în alb cu mine, a semnat pe doi ani, dar nu sunt atât de obraznic să îi iau bani, dar îi dăm drumul aşa, pentru că o să îmi dea el nişte bani", a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

De asemenea, Valeriu Iftime a vorbit şi despre noul antrenor al echipei, cu care a semnat după plecarea lui Marius Croitoru. 

"Eu cred foarte mult în Mihai Teja. Special am stat cu el două săptămâni, pentrucă nu îl ştiam şi m-a impresionat. Adică am o garanţie şi sunt mai sigur mai mult decât oricând că va fi bun pentru noi. Acum depidne şi de situaţie, de stare, Dumnezeu ne poate lumina sau ne poate încurca dacă suntem foarte păcătoşi", a mai spus afaceristul. 

Galerie foto de la acţiunea de rebranding de la FC Botoşani

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: enriko papafc botosanitrannsfer fc botosanitransfer enriko papa 

viewscnt
Articole similare