Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea vrea să revină în fotbal! ”Aştept zilele astea, am nişte discuţii!” Ce planuri are atacantul EXCLUSIV

Andrei Cristea vrea să revină în fotbal! ”Aştept zilele astea, am nişte discuţii!” Ce planuri are atacantul EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Cristea, fostul atacant de la Poli Iaşi, a fost invitat în studioul TelekomSport, unde a vorbit despre viitorul lui.

Andrei Cristea a jucat ultima dată pentru CS Mioveni, dar atacantul nu a marcat niciun gol în cele 12 partide jucate. Fotbalistul a plecat de la echipa lui Alexandru Pelici şi a rămas liber de contract. Sezonul trecut, el a avut şi o scurtă experinţă ca antrenor la Poli Iaşi, dar nu a stat mult timp pe respectiva funcţie. 

Acum, Cristea a dezvăluit că are discuţii pentru a reveni în fotbal, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii. Fostul atacant de la Dinamo a vorbit şi despre experienţa de antrenor de la Poli Iaşi. Fotbalistul a dezvăluit că nu a dorit să fie numit principal, dar a acceptat propunerea mai mult din obligaţie. 

”Aştept zilele astea, am nişte discuţii!” 

”Am rezolvat cu Mioveni, deocamdată sunt liber de contract. Aştept zilele astea, am nişte discuţii, nişte răspunsuri. Nu aş vrea să mă duc la Liga 2, nu am jucat niciodată, vreau să am şi eu un final liniştit. 21 de ani de carieră, de la 17 ani. Vreau să joc până la vară. Bine, depinde cum te simţi. Cu perioada asta de fotbalist nu te mai întâlneşti. Sa fii antrenor, să fii conducător, îi ai tot timpul.

Dar încă am putere să mă antrenez. Sunt motivat. În momentul când simt că lucrurile nu mai merg aşa de bine, ridic mâna fără niciun fel de problemă. Sunt împăcat cu mine pentru tot ce am realizat. Am câştigat două campionate. Am fost cel mai bun marcator din campionatul României. Am jucat la cele mai bune echipe din România. Cred că am reuşit să îmi ating anumite obiective personale. 

Am avut şi experienţă la Iaşi, într-un moment dificil. Am acceptat mai mult din obligaţie. În momentul în care ei au decis să fiu antrenorul echipei, eu eram al doilea cel mai bun marcator din campionat. Man era pe 1, dar a plecat. Le-am explicat că nu este momentul sub nicio formă, dar ei au insistat din diverse motive. Mă atrage să fiu antrenor, dar sincer sunt jucător şi vom vedea ce e de la vară”, a spus Andrei Cristea, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: andrei cristea-liga 1-românia 

viewscnt
Articole similare