Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudor Băluţă, transferat în România! Clubul din Superligă cu care a semnat: "Este noul jucător al echipei noastre" | OFICIAL

Tudor Băluţă, transferat în România! Clubul din Superligă cu care a semnat: "Este noul jucător al echipei noastre" | OFICIAL

Farul Constanța

Comentarii

Tudor Băluţă (23 de ani) a revenit în România, după trei ani în care a jucat în străinătate. Gică Hagi i-a dat credit mijlocaşului, care a semnat cu Farul Constanţa.

Tudor Băluţă a semnat şi a revenit în România sub comanda lui Gică Hagi

Plecat în 2019 de la Viitorul lui Gică Hagi, mijlocaşul central n-a avut succes în străinătate şi a revenit în România, pentru a-şi relansa cariera la Farul Constanţa. 

Măcinat de accidentări cât timp a stat departe de fotbalul românesc, Tudor Băluţă nu s-a acomodat la echipele la care a jucat. Jucătorul pentru care Brighton a plătit aproximativ 3 milioane de euro a evoluat într-un singur meci pentru echipa din Anglia, apoi a fost împrumutat la Dinamo Kiev, unde a bifat doar trei meciuri, din cauza unei accidentări. 

Refăcut, Băluţă a fost împrumutat la ADO Den Hag, în Ţările de Jos, unde a prins doar patru meciuri. 

Liber de contract, fostul component al naţionalei U21 a semnat cu Farul Constanţa. 

"Începând de astăzi, mijlocaşul Tudor Băluţă este noul jucător al echipei noastre !

În vârstă de 23 de ani (27.03.1999), Tudor Băluţă a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani şi astăzi va efectua primul antrenament în tricoul alb-albastru.

Produs al Academiei Hagi, Tudor Băluţă a mai evoluat în carieră pentru cluburile Brighton (Anglia, Premier League), ADO Den Haag şi Dinamo Kiev.

Tudor Băluţă are şapte selecţii la naţionala de seniori a României şi este semifinalist al Campionatului European U21 din 2019", au anunţat "marinarii". 

 

Afla mai multe despre: tudora balutafarul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare