Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul făcut de Octavian Popescu după ce a luat primul salariu la FCSB: ”Ştiu că am făcut asta!”

Gestul făcut de Octavian Popescu după ce a luat primul salariu la FCSB: ”Ştiu că am făcut asta!”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a reuşit să se impună la FCSB şi a avut evoluţii bune sezonul trecut.

Octavian Popescu a avut momente bune în sezonul trecut din Liga 1, dar în cele 3 meciuri din Liga naţiunilor nu a reuşit nimic notabil, el fiind titular doar în eşecul cu Bosnia, unde nu a reuşit să se evidenţieze.

Totuşi, fotbalistul lui Toni Petrea a reuşit multe goluri de la distanţă sezonul trecut, multe dintre ele în meciuri importante, fapt care l-a determinat pe Gigi Becali să ceară sume imense pentru campionatul nostru în schimbul lui. 

Patronul FCSB a declarat în repetate rânduri că Octavian Popescu va ajunge mai bun decât a fost Gică Hagi. Mai mult decât atât, patronul FCSB doreşte să încaseze în schimbul lui Popescu zeci de milioane de euro. 

În momentul când a ajuns la FCSB, Popescu avea un salariu de 3 mii de euro pe lună, acesta fiind unul dintre cele mai mici din echipa lui Gigi Becali. Fotbalistul a dezvăluit ce a făcut cu primii lui bani de la FCSB şi a spus că jumătate din bani i-a trimis acasă. 

”Ştiu că am făcut asta!”

”Ştiu că l-am trimis acasă! Adică am trimis acasă jumate şi am păstrat şi eu jumate”, a spus Octavian Popescu, potrivit AS.ro.

Sezonul trecut, Octavian Popescu a jucat 38 de meciuri pentru FCSB, a marcat 10 goluri şi a oferit 4 pase decisive. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu liga 1 

viewscnt
Articole similare