Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. ”Coşmarul” Dudelange, din nou în calea campioanei României

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. ”Coşmarul” Dudelange, din nou în calea campioanei României

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj o va înfrunta pe Dudelange în turul doi preliminar din Liga Campionilor, în cazul în care trece de Pyunik Erevan.

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. ”Coşmarul” Dudelange poate reveni în România

Dudelange, campioana din Luxemburg, a câştigat şi manşa retur cu FK Tirana, campioana Albaniei, scor 2-1. În meciul tur a fost 1-0 pentru luxemburghezi.

Astfel, Dudelange s-a calificat în turul doi preliminar din Liga Campionilor, acolo unde va da peste CFR Cluj, dar campioana României trebuie să treacă de Pyunik Erevan.

Meciul retur va avea loc miercuri seară, pe teren propriu, de la ora 21:30. În tur, scorul a fost 0-0.

Manşa tur a turului doi preliminar din Liga Campionilor este programată pe 19/20 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, 26/27 iulie.

Dudelange este o cunoştinţă mai veche de-a campioanei României.

În 2018, CFR Cluj era eliminată ruşinos din play-off-ul Europa League de către Dudelange, după 2-5 la general.

Gruparea din Gruia, pregătită la acea vreme de Toni Conceicao, a pierdut turul din Luxemburg, scor 0-2, şi nici în manşa retur nu a avut sorţi de izbândă, fiind învinsă cu scorul de 2-3.

Afla mai multe despre: cfr clujdudelange 

viewscnt
Articole similare