Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, pus în dificultate la conferinţa de presă. Ce a răspuns când a aflat că l-a pregătit pe antrenorul lui Pyunik: ”Nu mi-a plăcut”

Dan Petrescu, pus în dificultate la conferinţa de presă. Ce a răspuns când a aflat că l-a pregătit pe antrenorul lui Pyunik: ”Nu mi-a plăcut”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost pus în dificultate la conferinţa de presă dinaintea returului cu Pyunik Erevan.

CFR Cluj, campioana României, va întâlni formaţia Pyunik Erevan, miercuri seară, pe teren propriu, de la ora 21:30, în manşa secundă a primului tur preliminar al Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 0-0.

Dan Petrescu, pus în dificultate la conferinţa de presă. Ce a răspuns când a aflat că l-a pregătit pe antrenorul lui Piunik: ”Nu mi-a plăcut”

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei din Gruia, lui Dan Petrescu i s-a atras atenţia cu privire la faptul că l-ar fi antrenat pe tehncianuul formaţiei armene, Eghishe Melikyan, pe vremea în care acesta a fost jucător.

Antrenorul campioanei României a precizat că nu mai ţine minte un astfel de detaliu.

Totuşi, a recunoscut că există posibilitatea să-l fi avut la un moment dat, în trecut, în probe, dar nu l-a păstrat din cauza lipsei de valoare arătate la respectivele probe.

”Acum l-am întrebat şi eu. Mi-a zis ceva că l-am antrenat şi nu mai ţineam minte. L-am întrebat unde eram antrenor. Mi-a zis că eram în Cipru, într-un cantonament.

Poate cu Kuban Krasnodar sau poate cu Urziceni, nu sunt sigur. L-am adus în probe la un meci, nu mi-a plăcut şi nu l-am ţinut. I-am zis că sincer nu mai ţin minte. Au trecut foarte mulţi ani”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă. 

Eghishe Melikyan a destăinuit ce s-a întâmplat de fapt la momentul respectiv.

”Pe când eram jucător activ, am venit în România ca să dau probe la o echipă antrenată de Dan Petrescu.

Se întâmpla în anul 2009, la Unirea Urziceni. Am dat probe, dar nu am fost păstrat în lot şi am plecat din România!”, a recunoscut Melikian, la conferinţa de presă.

De-a lungul carierei de jucător, Eghishe Melikyan, tehnicianul de 42 de ani al formaţiei Pyunik Erevan, a evoluat doar în campionatele din Armenia şi Ucraina.

Melikyan a devenit antrenorul grupării din Erevan în luna ianuarie a anului trecut.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare