Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă şi-a ales viitoarea destinaţie! Cu cine semnează portarul după ce a refuzat-o pe CFR

Florin Niţă şi-a ales viitoarea destinaţie! Cu cine semnează portarul după ce a refuzat-o pe CFR

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă (35 de ani) a ajuns la final de drum la Sparta Praga şi este în căutarea unei noi echipe. Dorit de CFR Cluj, impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit că portarul a refuzat-o pe campioană şi a dezvăluit unde va semna acesta.

Chiar şi la vârsta de 35 de ani, Florin Niţă este cel mai important jucător al echipei naţionale, deşi acest aspect ar putea spune mai multe despre valoarea colegilor săi şi declinul fotbalului românesc decât despre calitatea sa.

Totuşi, acestuia nu trebuie să îi fie uitate meritele: Niţă ne-a salvat în nenumărate rânduri în ultimii ani şi a fost de departe cel mai consecvent jucător al României de la acţiune la acţiune.

Însă, acesta a primit o lovitură grea în jur de jumătatea ultimului sezon, când şi-a pierdut locul de titular la Sparta Praga şi a fost tras pe linie moartă fără vreo explicaţie.

Din pricina vârstei şi naţionălităţii sale, adică faptului că nu este ceh, românul a devenit varianta de rezervă a echipei sale, iar la finalul stagiunii şi-a făcut bagajele.

În căutarea unei noi echipe, internaţionalul român a primit o ofertă de la CFR Cluj, care se află în căutarea unui nou portar.

Florin Niţă şi-a ales viitoarea destinaţie! Cu cine semnează portarul după ce a refuzat-o pe CFR

Ardelenii l-au ofertat şi pe Silviu Lung jr. (33 de ani), dar ambii portari au refuzat propunerile primite, întrucât nu sunt dornici să revină în România.

Fostul portar de la Kayserispor a făcut pasul în Arabia Saudită, la Al Raed, noua echipă a lui Marius Şumudică, unde i s-a alăturat şi Alex Mitriţă.

De cealaltă parte, Bogdan Apostu a dezvăluit că Florin Niţă a ales să continue în străinătate şi că va semna cu o echipă din afara campionatului nostru în această săptămână.

Oferta CFR-ului din punct de vedere financiar a fost foarte bună, doar că Niţă este la echipa naţională şi e normal să aibă anumite pretenţii.

Cel mai probabil, va semna cu o echipă din străinătate. Suntem în discuţii cu mai multe echipe din afara României şi spunem că va semna în următoarea săptămâna cu altcineva”, a spus Bogdan Apostu, la Pro Arena.

Mihai Popa (21 de ani), tânărul goalkeeper al lui FC Voluntari, mai fusese o opţiune pentru clujeni, dar mutarea a picat din pricina pretenţiilor financiare ale ilfovenilor.

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare