Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la CFR, dezvăluiri incredibile după plecarea din Gruia: ”Nu am mai vrut să lucrez cu Petrescu, am făcut un pic pe victima”

Fostul jucător de la CFR, dezvăluiri incredibile după plecarea din Gruia: ”Nu am mai vrut să lucrez cu Petrescu, am făcut un pic pe victima”

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre jucătorii plecaţi de la CFR Cluj în această vară a dezvăluit că nu a mai dorit să continue în Gruia din cauza antrenorului Dan Petrescu (54 de ani). În cadrul prezentării la noua echipă, fotbalistul a recunoscut că s-a folosit de fostul său tehnician pentru a îşi negocia o plecare mai avantajoasă.

În ciuda succesului indubitabil pe care l-a avut alături de CFR Cluj, Dan Petrescu nu a fost niciodată un om cu care se poate lucra foarte uşor.

”Bursucul” cere standarde înalte de la jucătorii săi şi nu îşi pierde timpul cu expicaţii când alcătuieşte echipa şi lasă diverşi fotbalişti în afara primului 11 sau în afara lotului.

Abordarea sa este apreciată de anumiţi jucători, dar poate fi dăunătoare pentru alţii, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Alex Chipciu (33 de ani), jucător plecat la rivala U Cluj în această vară.

Deşi a fost adus în Gruia la cererea ”Bursucului”, fostul jucător de la FCSB nu a reuşit niciodată să se impună ca un titular indiscutabil al campioanei României.

Iar, în ultimul sezon, după revenirea lui Petrescu pe banca CFR-ului, Chipciu nu a mai evoluat aproape deloc, motiv pentru care şi-a dorit să plece din Gruia.

Fostul jucător de la CFR, dezvăluiri incredibile după plecarea din Gruia

Totuşi, întrucât s-a stabilit cu familia la Cluj, jucătorul de 33 de ani nu a fost dornic să se mute, astfel că a insistat pentru un transfer la rivala Universitatea.

Iar Chipciu a dezvăluit că s-a folosit de faptul că nu mai era dorit de Petrescu pentru a putea negocia o plecare mai avantajoasă de la CFR, unde avea cel mai bun contract din Superliga.

Cât a fost Dan Petrescu antrenor a fost perioadă neagră pentru mine, restul că am regretat... la mine perioada neagră a fost cu Dan Petrescu, nu am mai vrut să lucrez cu Dan Petrescu.

Am avut oportunitatea de a pleca, am făcut un pic pe victima, că <<aoleu, nu mă mai vreţi>>, şi pentru mine a fost un lucru bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea, pentru că voiam să profit, să negociez şi eu lucrurile.

Dan Petrescu e antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate”, a declarat Alex Chipciu, în cadrul prezentării la U Cluj.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare