Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Şumudică, după ce i-a convins pe Silviu Lung jr. şi Alexandru Mitriţă să se alăture echipei sale: ”Ştiu ce îi poate pielea!”

Cum a reacţionat Şumudică, după ce i-a convins pe Silviu Lung jr. şi Alexandru Mitriţă să se alăture echipei sale: ”Ştiu ce îi poate pielea!”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (54 de ani) nu a stat mult pe bară după despărţirea de Al Shabab. La câteva zile după ce i-a fost oficializată plecarea de la fosta echipă, tehnicianul român a fost prezentat de noua formaţie, Al Raed, într-un stil aparte.

Marius Şumudică a semnat cu cea de a patra echipă din ultimul an, după ce a fost prezentat oficial de Al Raed drept noul antrenor al echipei. ”Şumi” nu a stat mult pe gânduri şi s-a înţeles deja cu doi internaţionali români. 

Silviu Lung jr. şi Alexandru Mitriţă sunt transferurile pe care Şumudică le-a reuşit la Al Raed, iar el are mare încredere în noile sale achiziţii. 

”Ştiu ce îi poate pielea!”

”(n.r. despre Silviu Lung jr.) E un jucător care pe mine m-a ajutat când am câştigat campionatul, când ne-am calificat în primăvara europeană, când i-am scos pe West Ham de două ori, ne-am calificat din grupe.

(n.r. despre Alexandru Mitriţă) Este un jucător care poate face diferenţa, îl cunoaşte toată lumea, l-am avut adversar, îl cunosc, ştiu ce îi poate pielea”, a spus Şumudică, potrivit Pro Arena.

Ce a spus Şumudică după ce a semnat cu Al Raed

”Mă întorc în Arabia Saudită. Să vă spun sincer, eu am avut ieri o discuţie cu cei de la Al-Shabab, mi s-a propus prelungirea contractului, în nişte condiţii care nu mi-au convenit, dar, să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu altă echipă.

Mi-au oferit tot, buget de transferuri şi un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Mă refer la Al Raed, ca să nu mă mai ascund. Preşedintele lor a fost foarte încântat la jocul pe care l-am avut împotriva lor şi m-a contactat. Sper să fie doi ani, sper să rămân acolo doi ani.

E un contract de şase zerouri, cum nu se poate în România şi nici în Europa pentru antrenorii români”, a anunţat Marius Şumudică, la plecarea de pe aeroportul Henri Coandă.

Afla mai multe despre: şumudică mitriţă-silviu lung 

viewscnt
Articole similare