Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova l-a "probat", a semnat cu rivala din Liga 1. Lovitura primită de Rotaru! Fotbalistul, prezentat oficial

Craiova l-a "probat", a semnat cu rivala din Liga 1. Lovitura primită de Rotaru! Fotbalistul, prezentat oficial
Comentarii

U Craiova l-a "probat" pe Joonas Tamm înainte ca fundaşul central să semneze cu FCSB, rivala din Liga 1 a oltenilor. Gigi Becali i-a dat, astfel, încă o lovitură lui Mihai Rotaru, după transferul lui Joyskim Dawa. Joonas Tamm a fost deja prezentat oficial la FCSB şi se antrenează sub comanda lui Toni Petrea.

Joonas Tamm, noul fundaş al FCSB, a fost în probe la U Craiova înainte de a semna cu rivala oltenilor din Liga 1. Mihai Stoica, managerul FCSB, a spus la Orange Sport că le mulţumeşte oltenilor că nu l-au transferat pe Tamm, fundaş cu mare experienţă în naţionala Estoniei.

Craiova l-a "probat", a semnat cu rivala din Liga 1. Lovitura primită de Rotaru! Fotbalistul, prezentat oficial

FCSB a mai făcut un transfer la nivelul fundaşilor centrali, după ce i-a luat pe Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna. Joonas Tamm, jucător cu 50 de selecţii în naţionala Estoniei, a semnat cu FCSB şi a fost prezentat oficial, deşi iniţial a fost în probe la U Craiova.

Oltenii lui Mihai Rotaru l-au refuzat pe Tamm, jucător care a ajuns în cele din urmă la rivala oltenilor, FCSB. Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor, a vorbit la Orange Sport depsre refuzul Craiovei în privinţa lui Joonas Tamm şi a lansat ironii la adresa echipei lui Mihai Rotaru, care "a lăsat-o pe FCSB" să ia jucătorul.

"Asta este şansa noastră, că ne mai lasă Craiova câte un jucător. Că până acum ne-a lovit de ne-a spart. Ni l-au luat pe Papp, Găman, chiar pe Bălaşa. Probabil că ni l-a lăsat şi pe Dawa, iar acum pe Tamm. Nu pot să spun decât că le mulţumesc. (...) Ne lasă nouă "resturile", noi suntem looserii de serviciu şi luăm ce ne lasă Craiova.

Craiova era ocupată cu refuzuri pe atunci (n.r. înainte ca Dawa se semneze cu FCSB, Craiova l-a refuzat pe Tamm). A fost omul în probe şi nu l-au luat (n.r. - Tamm). E ok, nu e problemă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Joonas Tamm în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 4 goluri a reuşit să marcheze Tamm în 50 de selecţii strânse în naţionala Estoniei

Până acum, U Craiova a făcut două transferuri, ambele în apărare. Oltenii lui Mihai Rotaru l-au transferat pe Raul Silva (liber de la Braga) şi Ivan Martic, care a mai jucat pentru echipa din Bănie (liber de la FC Sion).

Afla mai multe despre: joonas tammtransferfcsbmihai rotaruprobeu craiovafundas 

viewscnt
Articole similare